001 - Escaperoom aglemeen
Tino Martin op Vinkefest tijdens Pinksterweekend

Tino Martin op Vinkefest tijdens Pinksterweekend


Geplaatst op: 21 april 2017

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen bestaat komende editie alweer 5 jaar. Dit jaar nog meer reden tot feest dus!

Een van de grote artiesten is Tino Martin op de Dutch Party. Al jaren is Tino actief in het vak, zo stond hij bij de soundmixshow in 2002 in de finale met een nummer van René Froger. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen en buitenland.  Al zijn inzet werd beloond en een definitieve doorbraak kwam met zijn single “Jij liet me vallen” in 2015. De gelijknamige album werd bekroond met een Edison award. Op 28 mei 2016 kwam Tino zijn droom uit: Een uitverkochte Heineken Music hall op zijn grootste concert ooit. Tino behoort nu tot de top van de Nederlandse artiesten. Zijn volgende droom is Ziggo Dome op 10 juni 2017. Het beloofd een waanzinnig concert te worden voor zo’n 17.000 fans. Het is dan ook fantastisch om Tino 1 week voor zijn concert van zijn dromen XL te mogen verwelkomen in Vinkeveen. Op de Dutch Party zijn meerdere artiesten te bewonderen: Quincy Schellevis ( morgen weer een dag), Robert Leroy ( geef de nacht maar de schuld), Zanger rinus ( you tube hits met o.a. Romana op de scooter) en Mart Hoogkamer, de nummer 2 van Hollands got talent 2016 waar hij een weergaloze vertolking van Willie Alberti neerzette wat Johnny de Mol en zijn moeder, Willeke Alberti tot het diepst ontroerde vanwege de gelijkenis qua stem met Willie Alberti. Een fantastische line-up welke de liefhebber van het Nederlandstalig lied zeker niet mag missen!

Vinkefest vind plaats in het pinksterweekend van 1 t/m 5 juni en wel op het bekende kermisterrein aan de Demmerik te Vinkeveen.

Voor informatie en voorverkoop kunt u terecht op www.vinkefest.nl 


Laatst bewerkt op: 21 april 2017 02:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tino Martin op Vinkefest tijdens Pinksterweekend

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen bestaat komende editie alweer 5 jaar. Dit jaar nog meer reden tot feest dus! Een van de grote artiesten is Tino Martin op de Dutch Party. Al jaren is Tino actief in het vak, zo stond hij bij de soundmixshow in 2002 in de finale … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: