001 -Brouwer Transport
Aanmelden Vrijeschool-afdeling Mijdrecht voor alle klassen

Aanmelden Vrijeschool-afdeling Mijdrecht voor alle klassen


Geplaatst op: 16 april 2017

Bij voldoende belangstelling gaat de nieuwe vrijeschool-afdeling Vrije School Groene Hart van openbare Basisschool de Eendracht in Mijdrecht van start met meerdere klassen. Hiertoe is deze week besloten. Kinderen kunnen in principe voor elke klas aangemeld worden vóór 10 mei, en op 10 mei wordt naar aanleiding van de aantallen besloten welke klassen er in augustus 2017 van start zullen gaan in het scholencomplex aan De Eendracht.

Er is veel belangstelling voor de afdeling Vrijeschool-onderwijs die De Eendracht vanaf 2017-2018 gaat aanbieden als aanvulling op haar huidige onderwijsaanbod. De vrijeschool-afdeling wordt een aparte afdeling binnen de bestaande basisschool, die hiermee wil inspelen op de groeiende behoefte aan vrijeschool-onderwijs in deze gemeente en haar huidige onderwijsaanbod wil verrijken. De afdeling opent alleen als er voor 10 mei voldoende kinderen per klas worden aangemeld.

 Op donderdagavond 20 april is een informatie-avond georganiseerd over de mogelijke start van de afdeling Vrije School Groene Hart. Belangstellende ouders zijn welkom vanaf 19.45 uur op Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Het programma duurt van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Er is veel informatie over vrijeschoolonderwijs en over de samenwerking met De Eendracht, en ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie en aanmelden info-avond: vrijeschoolgroenehart.wordpress.com 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmelden Vrijeschool-afdeling Mijdrecht voor alle klassen

Bij voldoende belangstelling gaat de nieuwe vrijeschool-afdeling Vrije School Groene Hart van openbare Basisschool de Eendracht in Mijdrecht van start met meerdere klassen. Hiertoe is deze week besloten. Kinderen kunnen in principe voor elke klas aangemeld worden vóór 10 mei, en op 10 mei wordt naar aanleiding van de aantallen Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: