001 - Escaperoom aglemeen
De Vrijdagshow in de N201 met Kurt Rosa, Whitley SD en Nowhere Pacific

De Vrijdagshow in de N201 met Kurt Rosa, Whitley SD en Nowhere Pacific


Geplaatst op: 18 april 2017

Vrijdag 21 april valt er weer veel te zien en te beleven op het N201 podium met optredens van drie  zeer getalenteerde pop/rockbands die het nog ver kunnen gaan schoppen in het Nederlandse muziekcircuit: Kurt Rosa, Whitley SD en Nowhere Pacific zullen een avondvullend programma spelen vol met eigentijdse pop, rock, catchy meezingers, soms soft, soms hard, melancholisch en bovenal met hart en ziel gebracht!

 

Kurt Rosa rockt het dak eraf met ieder optreden. Winnaars van de Popprijs Amstelland in 2015 en inmiddels een graag geziene act op de vaderlandse podia.

In de zaal brengen de energieke grooves en catchy melodieën het publiek aan het headbangen, dansen en meezingen, terwijl op het podium vier vrienden een lekker strakke show wegspelen. Hun muziek wordt gedefinieerd door een stevige rock groove inclusief harde riffs maar met eigentijdse ambience en gelaagdheid en altijd meezingbare refreinen. Daarbij heeft leadzanger Marc een dijk van een stem met een lekkere rauwe rand, die hij afwisselt met gitaarsolo’s die recht door je ziel snijden. Dit gestroomlijnde geheel zorgt voor ruige poprock die Kurt Rosa wil delen met zoveel mogelijk mensen, om samen met het publiek te genieten van vette shows

 

Whitley SD is een indie pop singersongwriterduo uit Utrecht (afkomstig van Herman Brood Academie). In 2014 is Whitley SD geselecteerd door 3 voor 12 Utrecht (eervolle vermelding voor bands met potentie) en kwam haar single ‘Arms of disaster’ uit in navolging van haar debuutsingle Like I Always Do.
De roots van Whitley SD bevinden zich in de singer/songwriter hoek, waardoor de verhalen puur en eerlijk zijn. Liefde en vriendschap staan centraal, met een korrel zelfspot.
Wie goed naar de nummers luistert hoort invloeden van o.a.: The Dø en Mumford and Sons. Ook zijn er rock en blues invloeden te vinden. Whitley SD brengt melancholische popsongs op akoestische gitaar en elektronische sounds. Ze nemen je mee in de wereld van SD.

Rockband Nowhere pacific treedt vanavond voor het eerst op met nieuw werk èn nieuw zangeres Madelon Jansen. Gitarist Jan Voortwist is een goede bekende in N201 vanwege zijn werk als bandcoach bij de Bandbrouwerij

 

Het wordt een mooie avond, voor vijf euro ben je erbij!

Zaal open 20:30.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vrijdagshow in de N201 met Kurt Rosa, Whitley SD en Nowhere Pacific

Vrijdag 21 april valt er weer veel te zien en te beleven op het N201 podium met optredens van drie  zeer getalenteerde pop/rockbands die het nog ver kunnen gaan schoppen in het Nederlandse muziekcircuit: Kurt Rosa, Whitley SD en Nowhere Pacific zullen een avondvullend programma spelen vol met eigentijdse pop, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: