Hogendoorn
Zaterdag 22 april Geschikt in N201

Zaterdag 22 april Geschikt in N201


Geplaatst op: 18 april 2017

Inmiddels beroemd in de wijde omtrek: zaterdag 22 april een nieuwe editie van Geschikt in N201. Hèt urban  dance event voor iedereen vanaf 15 jaar.

 

Geschikt wordt georganiseerd door een grote groep jongeren uit Aalsmeer en omgeving en staat garant voor een avondje lekker uitgaan en dansen in N201 op de beste urban hits, gebracht door een sterk team van dj’s en een MC die iedereen tot in de late uurtjes zullen opzwepen om de dansvloer tot het einde toe vol te laten staan met feestgangers.

Elke feest heeft een eigen thema om het allemaal nog gekker te maken en deze keer is de hele club in neonsferen gehuld met Neonverf, Neon Goodies, Neon bracelets en nog veel meer van dat soort dingen; alles om deze avond wederom tot een weergaloos succes te maken!

 

De kaartverkoop is al in volle gang en het is verstandig om je kaarten vooraf online te kopen want het zal erg druk worden. Meer over de kaartverkoop is te vinden op de facebookpagina van Geschikt.

 

Vanwege de leeftijd wordt er geen alcohol geschonken, bij de entree worden blaastests afgenomen en iedereen die vooraf teveel heeft gedronken wordt huiswaarts gestuurd. Indrinken is iets van alle tijden en in samenwerking met de gemeente Aalsmeer probeert N201 in kaart te brengen hoe het (in)drinkgedrag van jongeren veranderd sinds de verhoging van de alcoholleeftijd naar 18 jaar. Vooralsnog moeten we accepteren dat er helaas nog veel wordt ingedronken en daar kunnen we als N201 zijnde niets aan doen, jongeren kunnen kennelijk nog steeds heel makkelijk aan drank komen. Maar omdat er in N201 dus geen alcohol wordt verkocht gaat iedereen in elk geval wel weer nuchter naar huis. Op termijn wordt ernaar gestreefd om een zero-tolerance beleid te gaan hanteren wat alcohol betreft maar daarvoor is het nu nog te vroeg. Wel zijn er plannen om jongeren die nuchter aan de deur verschijnen bij aankomende feesten te belonen maar over op welke manier dat georganiseerd en gefinancierd wordt, moeten nog duidelijke afspraken worden gemaakt met organisatie, gemeente, jongerenwerk en andere betrokken partijen zoals stichting Brijder.

De aanwezige security zorgt er tevens voor dat het feest veilig en ordelijk verloopt en tot nu toe zijn dan ook geen noemenswaardige incidenten voorgevallen. N201 heeft inmiddels zeer veel ervaring opgedaan met het organiseren van dergelijke evenementen en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan.

 

Het feest begint om 21:00 en duurt tot 2:00. De entree is 7,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 22 april Geschikt in N201

Inmiddels beroemd in de wijde omtrek: zaterdag 22 april een nieuwe editie van Geschikt in N201. Hèt urban  dance event voor iedereen vanaf 15 jaar.   Geschikt wordt georganiseerd door een grote groep jongeren uit Aalsmeer en omgeving en staat garant voor een avondje lekker uitgaan en dansen in N201 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: