De Kermis komt vrijdag weer naar Mijdrecht

De Kermis komt vrijdag weer naar Mijdrecht


Geplaatst op: 19 april 2017

Traditiegetrouw is er in de week van Koningsdag kermis op het parkeerterrein van Argon, te beginnen op vrijdagavond 21 april om 19 uur met de vooravond.

Die avond van 19 tot 19.15 uur hoef je alle attracties waar je in kunt niet te betalen, dus de eerste 15 minuten kun je gratis kermis vieren! Daarna wordt de avond vervolgd met de 'ladies night'. Dat wil zeggen: voor alle dames 2 halen 1 betalen. Kortom, een super voordelig begin van de kermis!

Zaterdag begint de kermis vanaf 13.30 uur te draaien en maken we er met z'n allen een gezellige dag van !

Zondag is het als vanouds familie-kortingsdag. Elke attractie, gok- of verkoopzaak heeft z'n eigen aanbieding, die beslist de moeite waard is. Voor de kinderen lopen er bekende televisiefiguren rond, onder wie Super Mario en Pokemon waarmee je op de foto kunt. Ook zullen er enkele straatartiesten zijn om je te vermaken. Dit wordt eveneens een super gezellige dag, dus komt allen!

Maandag en dinsdag is de kermis natuurlijk ook geopend en wel vanaf 14 uur.

Extra spektakel

Op woensdagavond hebben we dit jaar extra spektakel. Nog nooit eerder vertoond in De Ronde Venen: een spectaculaire vuurwerkshow op muziek met verrassende spectaculaire effecten en een lichtshow. Na de lampionnenoptocht en het penaltyschieten gaat dit om 22 uur beginnen

Op donderdag 27 april gaan we de verjaardag van koning Willem-Alexander vieren. ’s Morgens vanaf 11 uur is iedereen welkom op het Oranjeterrein,  waar de kermis de hele dag vertier biedt.  De lekkerste kermis-lekkernijen worden dan weer vers bereid en je kunt botsen, draaien en naar hartenlust gokken op de mooiste en nieuwste knuffels!

De kermis wordt dit jaar bezocht door onder meer de botsauto’s, city hopper, body shake, paradise express en vele welbekende kramen en oefeningsspelen. Tot gauw!

Openingstijden :

  • Vrijdag         21 april           19 tot 23 uur
  • Zaterdag      22 april           13.30 tot 23 uur
  • Zondag        23 april           13.30 tot 19.30 uur
  • Maandag     24 april           14 tot 22 uur
  • Dinsdag       25 april           14 tot 22 uur
  • Woensdag   26 april           13.30 tot 23.45 uur
  • Donderdag  27 april           11 tot 23 uur

Laatst bewerkt op: 19 april 2017 13:40

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kermis komt vrijdag weer naar Mijdrecht

Traditiegetrouw is er in de week van Koningsdag kermis op het parkeerterrein van Argon, te beginnen op vrijdagavond 21 april om 19 uur met de vooravond. Die avond van 19 tot 19.15 uur hoef je alle attracties waar je in kunt niet te betalen, dus de eerste 15 minuten kun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: