02 - Senior  sportief actief 2e week

Politie zoekt getuigen van brand in auto


Geplaatst op: 26 februari 2012

Abcoude - In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari ontstond brand in een auto aan de Waterlelie. De politie gaat uit van brandstichting.

Een 43-jarige getuige uit Abcoude hoorde omstreeks 02.10 uur een autoalarm op de Waterlelie afgaan. De man keek meteen naar buiten en zag dat een auto in brand stond. Hij bedacht zich geen moment en ging met een brandblusser naar buiten. Door het snelle ingrijpen kon hij voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

De politie kwam ter plaatse en informeerde de 53-jarige eigenaresse van de auto. Uit eerste onderzoek bleek dat de brand aangestoken was. De politie is opzoek naar getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Rijn en Venen, tel.:0900 - 88 44.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt getuigen van brand in auto

Abcoude - In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari ontstond brand in een auto aan de Waterlelie. De politie gaat uit van brandstichting. Een 43-jarige getuige uit Abcoude hoorde omstreeks 02.10 uur een autoalarm op de Waterlelie afgaan. De man keek meteen naar buiten en zag dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: