001 - Homan Zonnepanelen
Wandelen voor Water  levert 9000 euro op

Wandelen voor Water levert 9000 euro op


Geplaatst op: 21 april 2017

Op 22 maart 2017 was de sponsorloop Wandelen voor Water waaraan zo'n 250 leerlingen uit de groepen 7 en 8 meededen van de basisscholen in Abcoude en Baambrugge.

De leerlingen hadden zich door familie en vrienden laten sponsoren voor de verbetering van (drink)water en sanitaire voorzieningen in Wajir (Kenia). Bij elkaar haalden zij € 6.248,62 op. Daarmee steunen zij het project van de  Stichting Welzijn Wajir uit Wilnis. De Wilde Ganzen vermeerdert dit sponsorbedrag met 50 %, zodat het eindbedrag komt op € 9.372,93. Een fantastisch bedrag! Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude bedankt alle kinderen voor hun inspanning en de sponsoren voor hun bijdrage. Ook veel dank aan de leerkrachten en alle medewerkers, die hielpen deze dag tot een succes te maken. In het bijzonder denken wij aan de ontvangende hockeyclub, de  warming-up van Mark Heinerman en aan dj Henny Versteegh. Het was overweldigend!

Wandelen voor Water is een evenement dat jaarlijks door de Stichting Aqua for All wordt gefaciliteerd en door onze Rotaryclub lokaal wordt georganiseerd.

De Rotaryclub wil in 2018 weer graag wandelen; dan met de leerlingen van de scholen uit Vinkeveen en Wilnis. www.rotary.nl/vinkeveenabcoude.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelen voor Water levert 9000 euro op

Op 22 maart 2017 was de sponsorloop Wandelen voor Water waaraan zo'n 250 leerlingen uit de groepen 7 en 8 meededen van de basisscholen in Abcoude en Baambrugge. De leerlingen hadden zich door familie en vrienden laten sponsoren voor de verbetering van (drink)water en sanitaire voorzieningen in Wajir (Kenia). Bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: