01 - Nooit Gedacht

Nieuwe editie van Immitsj Live op 3 maart


Geplaatst op: 25 februari 2012

Zaterdag 3 maart is het tijd voor weer een leuk feestje bij Immitsj Live. De bands Rattlesnake Shake en Pro Fools komen de Immitsj op zijn kop zetten.

Pro Fools is een 4-koppige coverband uit de omgeving Woerden. Ze spelen nummers van onder andere: BZB, de Heideroosjes, Golden Earring en AC/DC en daarnaast zoals ze dat omschrijven: ‘eigen herrie'. Hun motto luidt: er een feest van maken met vette alternatieve rock songs uit de laatste dertig jaar.

Rattlesnake Shake is een oude bekende binnen Immitsj en zorgt gegarandeerd voor een groot feest. Al meer dan 20 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende live reputatie hoog. De balans tussen heftig en hitgevoelig is al jaren een schot in de roos en de mannen weten van elk optreden weer een waar spektakel te maken.
Afgelopen jaar werd Rattlesnake Shake uit 1600 bands door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste coverband van Nederland. De stijl laat zich het beste omschrijven als ‘Cock Rock', rock met ballen dus! De set is opgebouwd rond een mix van pop/rockklassiekers, allen met de nodige jus overgoten en gemanipuleerd zodat ze het label Rattlesnake Shake kunnen dragen. Het dak zal kraken maar niet bezwijken en het publiek zal met een overgrote glimlach huiswaarts gaan.

Het feest vindt plaats in Immitsj, Windmolen 75 in Mijdrecht. Het begint om 21.30 uur en de entree bedraagt 7 euro. Onder de 16 jaar heb je geen toegang, legitimatie verplicht.

See you 3 maart @ Immitsj Live!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe editie van Immitsj Live op 3 maart

Zaterdag 3 maart is het tijd voor weer een leuk feestje bij Immitsj Live. De bands Rattlesnake Shake en Pro Fools komen de Immitsj op zijn kop zetten. Pro Fools is een 4-koppige coverband uit de omgeving Woerden. Ze spelen nummers van onder andere: BZB, de Heideroosjes, Golden Earring en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: