0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Gratis opfriscursus van verkeerskennis in Aalsmeer

Gratis opfriscursus van verkeerskennis in Aalsmeer


Geplaatst op: 23 april 2017

Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels? Wilt u daarbij ook nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp dan nu uw kans! Gemeente Aalsmeer biedt u in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Amstelland een gratis opfriscursus rijvaardigheid aan. De theoriecursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur.

Een deskundige verkeersinstructeur praat u bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Tijdens de eerste dag van de theoriecursus kunt u zich ook inschrijven voor een rijvaardigheidsrit. Deze rit maakt u samen met een erkende rij-instructeur in uw eigen auto en in uw eigen omgeving. De data worden afgesproken in overleg met de verkeersschool. Deelname aan de praktijkrit is op eigen risico. Tijdens de tweede theoriebijeenkomst wordt dieper ingegaan op de verkeerstheorie en u kunt uw ervaringen van de praktijkrit met elkaar delen. De theoriebijeenkomst en praktijkrit hebben een informatief karakter. Het is dus geen examen. Bij aanvang van de eerste theoriebijeenkomst ontvangt u een theorieboek. Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer en is voor u geheel kosteloos.

Voor alle 60 plusser in Gemeente Aalsmeer

De cursus is voor 60 plussers die in Gemeente Aalsmeer wonen. De eerste dag van deze tweedaagse cursus is op dinsdag 16 mei 2017 en de tweede dag is op dinsdag 13 juni 2016. Beide dagen van 10.00 - 12.00 uur en in de Raadskelder van het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1, 1431 EH, Aalsmeer

Aanmelden

Aanmelden kan bij VVN afd. Amstelveen-Amstelland via vvn.amstelland@gmail.com 

(of per post p/a J.de Graeflaan 123 1181DM Amstelveen). Graag aanmelden met de adresgegevens, telefoonnummer, geboortedatum en emailadres. Het maximale aantal cursisten per cursus is 35.


Laatst bewerkt op: 23 april 2017 15:42

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis opfriscursus van verkeerskennis in Aalsmeer

Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels? Wilt u daarbij ook nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp dan nu uw kans! Gemeente Aalsmeer biedt u in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Amstelland een gratis opfriscursus rijvaardigheid aan. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: