001 - Homan Zonnepanelen
Radio Aalsmeer live bij handbaltopper in Volendam

Radio Aalsmeer live bij handbaltopper in Volendam


Geplaatst op: 25 april 2017

Afgelopen zondag speelden de handballers van FIQAS/Aalsmeer een spannende wedstrijd tegen Volendam. In de eerste kruisfinale in de goed gevulde Bloemhof veroverde de thuisclub tijdens een hectische slotfase een 23-21 overwinning. Een marge die volgende week in de return de Volendammers gelegenheid biedt de zaak recht te trekken. Het blijft dus spannend welke ploeg zich gaat kwalificeren voor de 'best of three' om de landstitel tegen hoogstwaarschijnlijk OCI Lions, de huidige titelhouder. Radio Aalsmeer zal zaterdag live verslag doen van deze belangrijke wedstrijd. Eric Spaargaren zal met gast-commentator Glenn van der Laarse de wedstrijd verslaan. De uitzending is van 19.00 tot 21.00 uur.

Ron Leegwater en Kirsten Verhoef presenteren ‘Vrijdagavondcafé’

Naast de Twitterhit, de gezellige meezinger, de Soulshow-classic en een nummer 1 hit uit het Top 40 Hitarchief, natuurlijk ook Kirsten’s eigen Mini Magazine met lifestyle en uitgaantips in de regio. Zoals altijd ook heel veel muziek en deze week twee bijzondere gasten in de studio. Het zijn namelijk twee gitaar spelende broers, Tom en Bas van Ommen. Zij schrijven ook hun eigen teksten bij hun muziek. Natuurlijk gaan ze dat live laten horen in het altijd gezellige Vrijdagavondcafé, tussen 21.00 en 23.00 uur.

Vrijheid en herdenken

Op 4 mei zal Radio Aalsmeer uiteraard aandacht besteden aan de jaarlijkse dodenherdenking. Tijdens een speciale live uitzending zal worden geschakeld tussen de herdenkingen in Aalsmeer en Kudelstaart. De redactie staat open voor verhalen van ouderen over Aalsmeer en Kudelstaart in oorlogstijd. Indien u uw verhaal wil vertellen, of u iemand kent die zijn of haar ervaringen wil delen, neemt u dan contact op met de redactie via info@radioaalsmeer.nl.

‘Door de Mangel’ met als gast Marike Schneider

Afgelopen maandag kon u een herhaling beluisteren van een eerdere uitzending van ‘Door de Mangel’ waarin Aalsmeers eerste dorpsdichter te gast was. Marcel Harting vertelde vanaf zijn puberteit al gedichten te schrijven. Zijn eerste gedichten werden gepubliceerd op Teletekst. “Toen ik werd uitgenodigd door de EO voor een gedichtencompetitie op Radio 3, kwam het besef dat ik wel kan dichten”, aldus Harting. De drie kernwoorden die hem het best beschrijven zijn volgens de poëet creatief, zorgzaam en rustig. De oud-dorpsdichter ontkwam er niet aan om enkele gedichten voor te dragen. Naast gedichten, maakt Marcel ook schepen op zijn jachtwerf Harting.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Op maandag 17 april was het Ton Nisters die gemangeld werd. Hij heeft ook weer een nieuwe gast gevonden die live plaats neemt in de studio. De 168e gast is Marike Schneider, zij heeft de zoon van Ton begeleid bij zijn dyslexie en Ton wil graag weten wat zij dan allemaal doen. Het antwoord op deze vraag maandag 1 mei om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer live bij handbaltopper in Volendam

Afgelopen zondag speelden de handballers van FIQAS/Aalsmeer een spannende wedstrijd tegen Volendam. In de eerste kruisfinale in de goed gevulde Bloemhof veroverde de thuisclub tijdens een hectische slotfase een 23-21 overwinning. Een marge die volgende week in de return de Volendammers gelegenheid biedt de zaak recht te trekken. Het blijft dus … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: