001 - Escaperoom aglemeen
Alpe d’HuZes zamelt geld in in Mijdrecht

Alpe d’HuZes zamelt geld in in Mijdrecht


Geplaatst op: 25 april 2017

Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht.

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan twee teams van Brandweer Mijdrecht op donderdag 1 juni 2017 voor de derde keer de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Samen hebben zij één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker.

Shopping Mijdrecht organiseert, in samenwerking met Brandweer Mijdrecht, op zaterdag 6 mei 2017 een Alpe d’HuZesdag op en rond het Raadhuisplein.

Er is een spetterend programma in elkaar gezet en voor de activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. De volledige opbrengst komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes. Wat kunt u zoal verwachten?

  • Een wielerbaan, waarbij 4 personen tegen elkaar kunnen strijden. Door Shopping Mijdrecht zijn de volgende prijzen beschikbaar gesteld: 1e prijs een flatscreen televisie, 2e prijs een wijnpakket, 3e prijs een lunchbon voor 4 personen.
  • De teamsponsor Wielerschool.nu, is uiteraard ook aanwezig bij dit spektakel. Zij organiseren een heuse WATT competitie. Benieuw hoeveel WATT’s u kunt wegtrappen? De dagwinnaar krijgt 10 WATTbike trainingen aangeboden ter waarde van € 150,=
  • Voor de kinderen: rondritten met een brandweervoertuig, diverse (water)spelletjes, op de foto gaan als echte brandweerman of –vrouw, schminken, springkussens
  • De beroemde autowasdag: tegen een kleine vergoeding kunt u uw auto laten wassen op het parkeerterrein van Van Walraven (tegenover de kazerne)
  • Omhoog met de hoogwerker (vanaf 18 jaar en ouder)
  • DJ Nick: voor een bijdrage naar keuze een verzoekplaatje
  • Uiteraard zullen wij ook onze waterflesjes verkopen en de zeer geliefde, handgemaakte beschermengeltjes
  • Enkele ondernemers zullen hun producten verkopen en (een deel van) de opbrengst doneren aan Alpe d’HuZes
  • Uiteraard is er nog veel meer te beleven!

 

Onze brandweermannen en –vrouwen staan altijd klaar om mens én dier hulp te verlenen. Helpt u ons mee? Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn, want opgeven is geen optie!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alpe d’HuZes zamelt geld in in Mijdrecht

Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Onder het motto ‘Opgeven is geen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: