001 - Homan Zonnepanelen
OBS Willespoort eerste Gezonde School

OBS Willespoort eerste Gezonde School


Geplaatst op: 25 april 2017

De eerste Gezonde School in De Ronde Venen is een feit. OBS Willespoort in Wilnis nam donderdag 20 april het officiële vignet in ontvangst. Wethouder Alberta Schuurs heeft het vignet overhandigd, waarmee bezoekers de Gezonde School bij binnenkomst meteen herkennen.

Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die de gezondheid van hun leerlingen hoog in het vaandel hebben staan. OBS Willespoort zorgt voor actieve en gezonde leerlingen en een veilige schoolomgeving. Ook heeft de basisschool aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen. Jos van der Jagt, directeur van OBS Willespoort, is erg trots op dit resultaat: “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Wethouder Alberta Schuurs: “Ik vind het buitengewoon leuk dat OBS Willespoort bezig is met het thema gezondheid. Wat het extra bijzonder maakt, is dat de basisschool zich toelegt op het welbevinden en de sociale veiligheid van haar leerlingen. In alle groepen is aandacht voor het respectvol leren omgaan met elkaar.”

Werken aan gezondheid op school loont

Op een gezonde school presteren leerlingen beter en is er minder schooluitval. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer informatie vindt u op www.gezondeschool.nl


Laatst bewerkt op: 25 april 2017 09:08

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OBS Willespoort eerste Gezonde School

De eerste Gezonde School in De Ronde Venen is een feit. OBS Willespoort in Wilnis nam donderdag 20 april het officiële vignet in ontvangst. Wethouder Alberta Schuurs heeft het vignet overhandigd, waarmee bezoekers de Gezonde School bij binnenkomst meteen herkennen. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: