001- Uithoorn
Deelnemers gezocht voor Open Monumentendag

Deelnemers gezocht voor Open Monumentendag


Geplaatst op: 23 april 2017

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 is het Open Monumentendag en zetten vele rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten hun deuren open voor het grote publiek. Bent u eigenaar van een monument of werkt u bij een monument in De Ronde Venen? En wilt u of uw organisatie meedoen aan de Open Monumentendag? Laat het de gemeente weten.  

De Landelijke Open Monumentendag heeft dit jaar als thema: Boeren, Burgers en Buitenlui. Op www.openmonumentendag.nl kunt u meer lezen over dit thema. Elke deelnemer mag zijn eigen draai aan het landelijke thema geven. De praktijk laat zien dat dit elk jaar weer tot verrassende openstellingen en activiteiten leidt. Het landelijke thema is dus géén dwingend keurslijf, maar bedoeld als accent om dat jaar extra uit te lichten. Uiteindelijk is de Open Monumentendag bedoeld om het totale erfgoedbezit in het zonnetje te zetten. Daarom is elke openstelling - al dan niet met extra activiteiten - van elk soort monument even speciaal. Hoe meer monumenten hun historische kennis willen delen, hoe mooier het is. 

Interesse?

Interesse in deelname aan de Open Monumentendag? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Menno Sybrandy (via m.sybrandy@derondevenen.nl). Menno gaat heel graag met u in gesprek over deelname aan dit evenement en geeft u alle informatie over de mogelijkheden. Hoe eerder u zich meldt, hoe eerder u alle beschikbare informatie krijgt waarna u tijd heeft om na te denken over definitieve deelname.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Deelnemers gezocht voor Open Monumentendag

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 is het Open Monumentendag en zetten vele rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten hun deuren open voor het grote publiek. Bent u eigenaar van een monument of werkt u bij een monument in De Ronde Venen? En wilt u of uw organisatie meedoen aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: