Budget-bed.nl
1.418 pakken koffie voor voedselbank De Ronde Venen

1.418 pakken koffie voor voedselbank De Ronde Venen


Geplaatst op: 25 april 2017

In de februari maand is landelijk weer de Lions actie gevoerd om DE-waardepunten in te zamelen die verzilverd zijn voor pakken koffie voor de lokale voedselbanken.

Ook in onze gemeente heeft de gezamenlijke actie van de Lions clubs Mijdrecht Wilnis en Vinkeveen Waverveen maar liefst 750.000 punten opgeleverd, goed voor 1.418 pakken koffie!

Dankzij dit  mooie succes konden afgelopen vrijdag 21 april de koffiepakken in ontvangst genomen worden door Rinze Jellema en Martin van Lint voor de Voedselbank de Ronde Venen in aanwezigheid van Elly Engelen namens de Lions club Vinkeveen Waverveen.

‘Een resultaat waar wij geweldig blij mee zijn. Prachtig om te zien hoe de Lions invulling geven aan hun maatschappelijke en sociale betrokkenheid in de gemeente De Ronde Venen..’, aldus de bedank reactie van Kees Schouten Voorzitter Voedselbank DRV.

Dankzij deze donatie kunnen de ruim 80 klanten van de voedselbank voor ruim een half jaar van koffie worden voorzien. Hartelijk dank aan alle donateurs van de DE punten en de inzamelpunten voor hun medewerking aan deze prachtige actie!


Laatst bewerkt op: 25 april 2017 13:22

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1.418 pakken koffie voor voedselbank De Ronde Venen

In de februari maand is landelijk weer de Lions actie gevoerd om DE-waardepunten in te zamelen die verzilverd zijn voor pakken koffie voor de lokale voedselbanken. Ook in onze gemeente heeft de gezamenlijke actie van de Lions clubs Mijdrecht Wilnis en Vinkeveen Waverveen maar liefst 750.000 punten opgeleverd, goed voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: