01 - Nooit Gedacht

Maak kans op een heerlijke Moederdagtaart bij winkelcentrum De Lindeboom


Geplaatst op: 25 april 2017

Om de mama’s op Moederdag eens extra in het zonnetje te zetten, heeft winkelcentrum De Lindeboom een smakelijke actie opgezet. Met jouw aankoop maak je namelijk kans op één van de honderd heerlijke Moederdagtaarten.

Zo werkt het

Doe t/m donderdag 11 mei a.s. een aankoop van tenminste € 5,- bij de winkels van De Lindeboom. Schrijf op de achterkant van de kassabon (of een kopie ervan i.v.m. garantie) je volledige naam, adres en e-mailadres (!) en deponeer de bon vervolgens in de speciale actiebrievenbus bij Bakkerij Mens & Westerbos, Boekhandel Mondria of Boni. Op deze manier maak je kans om één van de heerlijke Moederdagtaarten van Bakkerij Mens & Westerbos te winnen! Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Prijswinnaars

Prijswinnaars krijgen op vrijdag 12 mei per e-mail bericht. Ook hangt er vanaf die dag een overzicht van de winnaars bij de bakkerij. De taart kan op zaterdag 13 maart van 09.00 t/m 15.00 uur worden opgehaald bij Bakkerij Mens & Westerbos. Dus doe je boodschappen bij De Lindeboom en wie weet wordt jouw Moederdag wel een heel lekkere Moederdag!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maak kans op een heerlijke Moederdagtaart bij winkelcentrum De Lindeboom

Om de mama’s op Moederdag eens extra in het zonnetje te zetten, heeft winkelcentrum De Lindeboom een smakelijke actie opgezet. Met jouw aankoop maak je namelijk kans op één van de honderd heerlijke Moederdagtaarten. Zo werkt het Doe t/m donderdag 11 mei a.s. een aankoop van tenminste € 5,- bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: