02 - Senior  sportief actief 2e week
Koninklijk ontbijten bij De Loods

Koninklijk ontbijten bij De Loods


Geplaatst op: 25 april 2017

Met Koningsdag kun je van 06:00 tot 12:00 uur bij De Loods terecht voor een KONINKLIJK ONTBIJT. Voor maar 2 euro heb jij een heerlijke croissant met jam, verse jus, een eitje en een cappuccino(of thee offcourse). Hoe leuk & gezellig is dat voor alle shoppers van het eerste uur. De bar zal deze ochtend een stam plek zijn voor iedereen die de markt bezoekt of zelf op de markt zit! Ik weet waar ik moet zijn tijdens de rommelmarkt in Mijdrecht!

Ook kun je donderdag 27 april nog een last-minute oranje outfit scoren! De Loods heeft leuke en betaalbare oranje accessoire om jou op Willems verjaardag te laten stralen. Orange is the new black for a day!

Daarnaast willen we jullie ook nog even wijzen om het hilarische filmpje waarmee De Loods hun koninklijk ontbijt promoot. Nog niet gezien? Ga dan snel www.deloodsfashion.nl.

De Loods is ook open tijdens Hemelvaart van 12:00 tot 17:00 uur & 2de Pinksterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Laatst bewerkt op: 28 april 2017 12:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijk ontbijten bij De Loods

Met Koningsdag kun je van 06:00 tot 12:00 uur bij De Loods terecht voor een KONINKLIJK ONTBIJT. Voor maar 2 euro heb jij een heerlijke croissant met jam, verse jus, een eitje en een cappuccino(of thee offcourse). Hoe leuk & gezellig is dat voor alle shoppers van het eerste uur. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: