01 - Nooit Gedacht
Open middag afdeling Vrije School Groene Hart

Open middag afdeling Vrije School Groene Hart


Geplaatst op: 28 april 2017

Op woensdag 3 mei organiseert de initiatiefgroep Vrije School Groene Hart een open middag voor ouders en kinderen. Katrijn Debroey, ervaren vrijeschool-leerkracht en schoolleider in opleiding, die betrokken gaat worden bij de Vrijeschool-afdeling van De Eendracht, zal ook aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt plaats in Vrije School Parcival. 

De vrijeschool-afdeling van Openbare Basisschool De Eendracht gaat komend schooljaar van start, mits er voldoende aanmeldingen zijn vóór 10  mei. Naast de laatste informatiemarkt op dinsdagavond 9 mei in De Eendracht, wordt nu ook een open middag georganiseerd om de vele vragen die leven te beantwoorden.

Kinderen van 4-12 jaar gaan onder leiding van vrijeschool-leerkrachten activiteiten doen  en krijgen zo een inkijkje in de lessen; ouders kunnen meekijken en allerhande vragen stellen aan leerkrachten en andere deskundigen. De entourage van Vrije School Parcival geeft hierbij een goed beeld van hoe de afdeling Vrije School Groene Hart er uit zal gaan zien.

De open middag vindt plaats op dinsdag 9 mei, van 14.00 uur tot plm. 15.30 uur, Vrije School Parcival, Lindenlaan 336 in Amstelveen.

Meer informatie, aanmelden voor de open middag  èn aanmeldformulieren voor het schooljaar 2017-2018 op vrijeschoolgroenehart.wordpress.com.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open middag afdeling Vrije School Groene Hart

Op woensdag 3 mei organiseert de initiatiefgroep Vrije School Groene Hart een open middag voor ouders en kinderen. Katrijn Debroey, ervaren vrijeschool-leerkracht en schoolleider in opleiding, die betrokken gaat worden bij de Vrijeschool-afdeling van De Eendracht, zal ook aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt plaats in Vrije School Parcival.  De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: