01 - Nooit Gedacht

Lintjesregen Uithoorn 2017


Geplaatst op: 27 april 2017

Woensdag 26 april 2017 heeft burgemeester Oudshoorn ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan zes inwoners van Uithoorn. De heren T.C.J. Zeldenthuis, H.C.M. Rijnbeek, W.E.J.M. Verlaan, J. de Jong en J. Baas worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en de heer F. Mäkel wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw G. Dokter-Westerheijden ontvangt de Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Blankers-Kasbergen in Ouderkerk aan de Amstel. 

Lintjesregen in Uithoorn 2017

Op de foto v.l.n.r. de heer Verlaan, de heer Mäkel, de heer Baas, burgemeester Oudshoorn, de heer Rijnbeek, de heer De Jong, de heer Zeldenthuis 

De heer Zeldenthuis

De heer Zeldenthuis is medeoprichter, algemeen bestuurslid en beheerder van het Medisch Centrum, sinds 2000 Zorg Centrum. Hij is een actief vrijwilliger bij de Kwakelse Veiling sinds 1965 en sinds 1970 bij sportvereniging KDO. Hij gaf leiding aan een B-juniorenteam en was jeugdscheidsrechter. Tevens heeft hij jonge scheidsrechter begeleid. Sinds 1985 is hij collectant en koster van de St. Jans Geboorte Kerk De Kwakel. In de jaren 1960 tot ongeveer 1990 was hij actief als bestuurslid van de plaatselijke Jeugdraad.

De heer Rijnbeek

Sinds 1958 is de heer Rijnbeek bestuurslid van en vrijwilliger bij Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) te Uithoorn. Hij heeft zich ingezet voor de groei van de vereniging en het bieden van muziekonderwijs aan zowel jong als oud.

De heer Verlaan 

Actief sinds 1960 bij sportvereniging K.D.O. Naast jeugdtrainer en coach heeft de heer Verlaan de leiding over de voorbereiding en uitvoering van de sporthal van sportvereniging K.D.O. gehad. Hij was actief als bouwkundig adviseur, uitvoerder en bouwmanager bij de nieuwe locatie van scoutingsvereniging St. Johannes in De Kwakel en bij de verbouwing en inrichting van de studio van radiostation Rick FM en diverse andere projecten in De Kwakel.

De heer De Jong

De heer De Jong heeft vele jaren crisisopvang en mantelzorg verleend. Is vrijwilliger bij de Protestante Gemeente Kudelstaart en bij de Stichting Veteraan Autobussen, regio Noord Holland te Aalsmeer. Van 1973 tot 2014 was hij lid en secretaris (2003-2012) van de Bedrijfsledengroep Connexxion Noordwest. Van 1995 – 2000 vrijwilliger bij het CM+NV regio Amstelland- en Meerlanden.

De heer Baas

Sinds 2006 is de heer Baas voorzitter van de Uithoornse Reddingsbrigade. Sinds 1974 is hij jeugd(instructeur). Hij verzorgt EHBO lessen o.a. bij het korps vrijwillige politie en vertegenwoordigt de reddingsbrigade bij evenementen. Hij is actief geweest als duikinstructeur bij het Duikteam Nemo en bij de brandweer De Ronde Venen als duiktrainer.
Vanaf 2004 actief als docent-instructeur Eerste Hulp van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen en mede oprichter en bestuurslid van de Stichting AED Uithoorn.

De heer Mäkel

In 1961 was de heer F. Mäkel een van de oprichters van Honk-en Softbalvereniging Thamen waar hij diverse bestuursfuncties heeft vervuld. Hij was tevens coach van het Amsterdams Rayonteam aspiranten. In 1989 won de club de interregionale kampioenschappen. Met het herensoftbalteam werd in 2000 en 2002 het landskampioenschap behaald. In 2004 de Europacup 2 winst en in 2001 en 2005 de finale in de Europacup. Onder zijn voorzitterschap heeft het Nederlands damesteam meegedaan aan de Olympische spelen en het Nederlands herensoftbalteam werd Europees kampioen (2003).

Mevrouw Dokter-Westerheijden

Mevrouw Dokter-Westerheijden is al meer dan 30 jaar actief lid van het Oranjecomité en Christelijke Oranjevereniging in Ouderkerk aan de Amstel. Zij is actief als vrijwilligster binnen de Protestantse Gemeente in Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn, Wandelsportvereniging 78 en De Lange Afstand Tippelaars en verleent vele hand-en spandiensten.

Bron: Bericht is overgenomen van www.uithoorn.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lintjesregen Uithoorn 2017

Woensdag 26 april 2017 heeft burgemeester Oudshoorn ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan zes inwoners van Uithoorn. De heren T.C.J. Zeldenthuis, H.C.M. Rijnbeek, W.E.J.M. Verlaan, J. de Jong en J. Baas worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en de heer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: