001 -Brouwer Transport
Mijdrechters kanoën op Koningsdag

Mijdrechters kanoën op Koningsdag


Geplaatst op: 29 april 2017

Kanovereniging "De Ronde Venen" was aanwezig op Koningsdag in Mijdrecht. De bezoekers op het terrein van de Windmolen konden gratis een rondje varen in de singel. Veel kinderen deden dit met veel plezier.

Omdat de club merkt dat nog niet iedereen op de hoogte is van het bestaan van een kanovereniging in de gemeente de Ronde Venen wordt hier iets aan gedaan. Het begin van de middag was het nog even wennen, maar later werd het best druk. Kinderen moeten zelfs even wachten voordat zij aan de beurt waren. Alle zes kajaks waren vol in gebruik en ook de open kano was in trek. Met de mobiele telefoons zijn de kinderen op de film gezet of op de foto. Als via dit media alle foto’s worden gedeeld, dat helpt dit de vereniging met het bekend maken van het kanovaren. Kortom de doelstelling om bekender te worden in de gemeente is vast gelukt.  

Open kanovaren:

Het was opvallend hoeveel kinderen en ook ouderen mee wilden varen in de “Canadees”. Dit vinden veel mensen prettiger en (lijkt) stabieler. Voor gezinnen is het heel leuk en verrassend om samen met de kinderen een tocht te varen. Ook in het buitenland! Eten en drinken kunnen in de kano en varen maar. Maak echter niet de fout om de eerste keer te ver te gaan. Als je het niet gewend bent is het beter om met korte tochtjes te beginnen. De kanovereniging De Ronde Venen heeft twee club Canadezen om het te leren. Kom eens langs om het te proberen.

Voor volwassenen:

Vooral de kinderen deden mee en soms een ouder samen met een dochter of zoon. Voor feestgangers die later op de middag op het terrein waren was er niet zo veel te doen. De club zal eens nadenken over een uitdagend programma voor de groep jongeren / jong volwassenen. Bijvoorbeeld “Lamba-dansen” op het water of een variant van de Mud-race. Bij de vereniging is er voldoende dynamiek bij het kanopolo en in het buitenland natuurlijk het wildwatervaren. Of dichter bij huis het brandingvaren op de Noordzee. Wat lastiger om dit naar het terrein van de Windmolen te halen.

Inlichtingen:

Voor meer informatie: goverse@planet.nl                           


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechters kanoën op Koningsdag

Kanovereniging "De Ronde Venen" was aanwezig op Koningsdag in Mijdrecht. De bezoekers op het terrein van de Windmolen konden gratis een rondje varen in de singel. Veel kinderen deden dit met veel plezier. Omdat de club merkt dat nog niet iedereen op de hoogte is van het bestaan van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: