BlomBlom Mijdrecht
Cursus Politiek Actief groot succes

Cursus Politiek Actief groot succes


Geplaatst op: 1 mei 2017

Afgelopen donderdagavond werden alle deelnemers aan de cursus Politiek Actief beloond voor het behalen van de cursus. De deelnemers kregen uit handen van burgemeester Dagmar Oudshoorn-Tinga een certificaat uitgereikt.

 
Nog een cursus
De deelnemers waren erg enthousiast en de cursus was een groot succes. Politiek leeft en dat was te merken ook. De cursus zat binnen een week vol en de tweede cursus staat zelfs al gepland. Deze cursus zal in september gaan starten en er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

Meer informatie
Niet de cursus gevolgd, maar nu wel geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u terecht bij Hans van Leeuwen, raadsgriffier van Uithoorn, via Griffie@uithoorn.nl of (0297) 753030.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Politiek Actief groot succes

Afgelopen donderdagavond werden alle deelnemers aan de cursus Politiek Actief beloond voor het behalen van de cursus. De deelnemers kregen uit handen van burgemeester Dagmar Oudshoorn-Tinga een certificaat uitgereikt.  Nog een cursusDe deelnemers waren erg enthousiast en de cursus was een groot succes. Politiek leeft en dat was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: