02 - Senior  sportief actief 2e week
Inloopbijeenkomst Fort bij Abcoude op woensdag 10 mei

Inloopbijeenkomst Fort bij Abcoude op woensdag 10 mei


Geplaatst op: 2 mei 2017

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 10 mei 2017 een inloopbijeenkomst voor Fort bij Abcoude.  De inloopbijeenkomst is een vervolg op de drukbezochte en inspirerende bijeenkomst van 1 maart 2017.    

Op deze bijeenkomst  kwamen omwonenden, ondernemers, andere belanghebbenden en geïnteresseerden samen om te praten over de toekomst van Fort bij Abcoude. De avond was zeer geslaagd: de aanwezigen dachten met groot enthousiasme mee over mogelijke nieuwe functies voor het fort passend bij de omgeving.

Ruimtelijk ontwikkelkader

De inbreng op de bijeenkomst is (grotendeels) verwerkt in het ontwikkelkader voor Fort bij Abcoude. Het ontwikkelkader dient straks als inspiratiebron voor geïnteresseerde ondernemers voor verdere ontwikkelingen op het fort. Tegelijkertijd vormt het kader de basis voor de selectie van één of meerdere ondernemers door Vereniging Natuurmonumenten. Natuurmonumenten voegt ook eigen criteria toe; zij is verantwoordelijk voor de selectie van de ondernemer. De gemeente toetst het uiteindelijke plan van de ondernemer vervolgens aan het ontwikkelkader. 

Inloopbijeenkomst

De gemeente wil een conceptversie van het kader graag voorleggen aan betrokkenen en geïnteresseerden en nodigt u daarom uit voor de inloopbijeenkomst op woensdag 10 mei 2017, van 19.30 uur tot 21.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de Opkamer van de Eendracht (Hoogstraat 37, Abcoude). U kunt tijdens de bijeenkomst ‘gewoon’ binnenlopen om de conceptversie van het ruimtelijk ontwikkelkader te bekijken. Er zijn medewerkers van de gemeente en het adviesbureau APPM aanwezig om u een nadere toelichting te geven. Vanaf dinsdag 9 mei 2017 is de conceptversie al te raadplegen op  www.derondevenen.nl/forten. Graag ontvangt de gemeente een aanmelding van uw komst op 10 mei 2017 via m.woerden@derondevenen.nl.  

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopbijeenkomst Fort bij Abcoude op woensdag 10 mei

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 10 mei 2017 een inloopbijeenkomst voor Fort bij Abcoude.  De inloopbijeenkomst is een vervolg op de drukbezochte en inspirerende bijeenkomst van 1 maart 2017.     Op deze bijeenkomst  kwamen omwonenden, ondernemers, andere belanghebbenden en geïnteresseerden samen om te praten over de toekomst van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: