02 - Senior  sportief actief 2e week
Koninklijk ontbijt van Koot Plus

Koninklijk ontbijt van Koot Plus


Geplaatst op: 1 mei 2017

Afgelopen koningsdag 27 april was PLUS Koot zo vriendelijk om op die ochtend een speciaal koninklijk ontbijt bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh (Dorpszicht 22 in Abcoude) te verzorgen

Enkele vaste klanten versierde de tafels in koninklijk rood wit blauw en oranje. Een prachtig gedekte tafel met een meer dan fantastisch ontbijt erop en persoonlijk bezorgd door niemand minder dan Ernst Koot, de baas van PLUS Koot.

Waar Marianna en Lousin normaal het ontbijt verzorgen, deden Laila en Hadija deze koningsdag met veel aandacht en toewijding de bediening.

Wilt u ook eens zo’n gezellig ontbijtje meemaken dan kunt ook u, zelfs zonder aan te melden, elke donderdagochtend aanschuiven van 9.00 tot 10.00 uur. Voor de kosten ad. € 1,50 hoeft u het niet te laten. Kom dus een keer heerlijk verse croissantjes met roomboter, en andere gul belegde broodjes eten met een vers glas jus d’orange en koffie of thee erbij.

Donderdagochtend tussen 9.00 en 10.00 Dorpszicht 22 Abcoude

(Vooraf aanmelden is niet nodig)

Laatst bewerkt op: 3 mei 2017 09:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijk ontbijt van Koot Plus

Afgelopen koningsdag 27 april was PLUS Koot zo vriendelijk om op die ochtend een speciaal koninklijk ontbijt bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh (Dorpszicht 22 in Abcoude) te verzorgen Enkele vaste klanten versierde de tafels in koninklijk rood wit blauw en oranje. Een prachtig gedekte tafel met een meer dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: