001 - Escaperoom aglemeen
Verwennerijen voor mama’s bij Mama Lokalen

Verwennerijen voor mama’s bij Mama Lokalen


Geplaatst op: 6 mei 2017

Met Moederdag in het vooruitzicht organiseert het Mama Lokaal verschillende leuke verwenochtenden voor jonge ouders en zwangere in De Ronde Venen.

Zo organiseert Mama Lokaal Abcoude een internationale brunch met veel lekkers; Mama Lokaal Mijdrecht verwent mama’s met een chocolade party en het Mama Lokaal Vinkeveen begeleidt de allerkleinste iets leuks te knutselen voor Moederdag (de week erop worden alle mama’s verwend met een handmassage en is er voor de kleintjes muziek). Kom je langs? Mama Lokaal Abcoude is er elke woensdag van 10:00-11:30 uur en Mama Lokaal Mijdrecht & Vinkeveen elke vrijdag van 10:00 – 11:30 uur.

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen.  Alle Mama Lokalen kun je vinden in de bibliotheek. Zie onze website www.ouderslokaal.nl voor meer informatie.

Over Ouders Lokaal

Mama Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en  tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente.  Heb je een leuk idee? Of wil je ons helpen als vrijwilliger bij het organiseren van de diverse initiatieven? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verwennerijen voor mama’s bij Mama Lokalen

Met Moederdag in het vooruitzicht organiseert het Mama Lokaal verschillende leuke verwenochtenden voor jonge ouders en zwangere in De Ronde Venen. Zo organiseert Mama Lokaal Abcoude een internationale brunch met veel lekkers; Mama Lokaal Mijdrecht verwent mama’s met een chocolade party en het Mama Lokaal Vinkeveen begeleidt de allerkleinste iets … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: