Hertha JO8 heeft het kampioenschap te pakken

Hertha JO8 heeft het kampioenschap te pakken


Geplaatst op: 7 mei 2017

Afgelopen zaterdag was voor Hertha de laatste beslissende wedstrijd om het kampioenschap. Al gauw bleken de Herthanen te sterk voor Loosdrecht, en wonnen ze deze wedstrijd overtuigend met 9-0! Daarmee was Hertha verzekerd van het kampioenschap en dat moest gevierd worden.   

Met een zonnige start van de wedstrijd maakte Mees Broere uit een corner de 1-0. Daarna zette Hertha steeds de aanval in. Deze werd veelal via het midden gevonden waar Loosdrecht dan ook gaten liet vallen. Op het middenveld zorgde Benjamin voor prachtige doorbraken. Over het algemeen werd er goed breed gespeeld waarbij Mees Broere en Mees Vis zich in de voorhoede zonder veel moeite vrijspeelden voor een nieuwe doelpoging. Met een mooie opbouw en lange passes van Milano op Benjamin en Stan, naar Mees Broere of Mees Vis wisten de Herthanen elkaar steeds te vinden. Maar dat de teller voor Loosdrecht op 0 bleef staan had zeker te maken met de scherpe achterhoede. Lennon liep op diesel (of was het de Chocomel?) en pareerde zowat elke counter van Loosdrecht. Hertha was overduidelijk sterker. Al snel liep Benjamin zelf door op de keeper en maakte de 2-0. Het volgende moment leidde de assist van Mees Broere op de vrijstaande Stan voor doel tot 3-0.

Tweede helft

Na rust is het voor Hertha nog niet gedaan. Wanneer Benjamin een assist geeft op Lennon maakt Lennon de 5-0. Jort bewees een uitstekende keeper te zijn die zich na de wedstrijd ook verdienstelijk maakte bij het houden van penalty’s. Daarmee kon Emanuel in actie komen door de aanvallen van Loosdrecht te pareren. Maar de keeper van Loosdrecht was ook in vorm en weerde pogingen van opeenvolgend Arko, Mees Vis, Stan en Milano aan Hertha’s zijde. Wanneer Benjamin vrij staat kan hij de 6-0 zelf in de hoek intikken. Loosdrecht maakt vervolgens zelf de 7-0, nadat de bal uit een mooie voorzet via Arko en Loosdrecht het doel in caramboleerde. Nadat Benjamin de bal over het midden jaagde gaf hij voor op Mees Broer, die het afmaakte met de 8-0. Milano schiet tot de slot de 9e in de hoek in. De wedstrijd werd afgefloten met een welverdiende zege en bevestiging van het kampioenschap, wat uitgebreid gevierd werd en waarvan de mannen nog lang zullen nagenieten.

Laatst bewerkt op: 7 mei 2017 09:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha JO8 heeft het kampioenschap te pakken

Afgelopen zaterdag was voor Hertha de laatste beslissende wedstrijd om het kampioenschap. Al gauw bleken de Herthanen te sterk voor Loosdrecht, en wonnen ze deze wedstrijd overtuigend met 9-0! Daarmee was Hertha verzekerd van het kampioenschap en dat moest gevierd worden.    Met een zonnige start van de wedstrijd maakte Mees … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: