001 - Homan Zonnepanelen
Play Inn en Reünie bij jubilerend Viribus Unitis Wilnis

Play Inn en Reünie bij jubilerend Viribus Unitis Wilnis


Geplaatst op: 8 mei 2017

Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis is jarig! En dat viert de vereniging op een manier die haar het beste past, namelijk met het maken van muziek!

Op zaterdag 20 mei organiseert Viribus Unitis een Play Inn. Iedereen die een instrument bespeelt dat past in een fanfare is welkom op deze gezellige dag. Overdag wordt gerepeteerd onder leiding van dirigent Ruud Pletting. Aan het begin van de avond wordt de Play Inn afgesloten met een miniconcert, in samenwerking met de leden van de fanfare. Aansluitend vindt de reünie plaats, waar huidige en oud-leden kunnen bijpraten over de afgelopen 90 jaar!

U kunt zich opgeven voor de reünie en/of de Play Inn door een mail te sturen naar viribusunitiswilnis@gmail.com. Meer informatie kunt u vinden op www.viribusunitis.nl. Ook nodigen wij u van harte uit om het bijzondere miniconcert bij te wonen in ons clubgebouw aan de Pieter Joostenlaan 1 te Wilnis. De zaal is open vanaf 19:30uur, het concert begint om 20:00uur. Toegang is gratis.


Laatst bewerkt op: 8 mei 2017 08:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Play Inn en Reünie bij jubilerend Viribus Unitis Wilnis

Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis is jarig! En dat viert de vereniging op een manier die haar het beste past, namelijk met het maken van muziek! Op zaterdag 20 mei organiseert Viribus Unitis een Play Inn. Iedereen die een instrument bespeelt dat past in een fanfare is welkom op deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: