001 - Escaperoom aglemeen

AV de Veenlopers voert actie voor meer vrijwilligers


Geplaatst op: 7 mei 2017

De Veenlopers vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt en daarnaast dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. Met ondersteuning van de vrijwilligerscommissie probeert de Veenlopers te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging. Het is daarbij belangrijk dat taken over zoveel mogelijk vrijwilligers worden verdeeld. Vele handen maken immers licht werk. Met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van Sportservice Provincie Utrecht gaat de Veenlopers binnenkort nieuwe vrijwilligers binden.

Voorzitter Rob van Zijtveld geeft aan: “De Veenlopers is een bloeiende vereniging. Een vereniging met ambitie. Die ambitie brengt met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de verenigingsdoelen te bereiken. We hebben geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst zijn. Naast de taken binnen de vereniging zijn er bij de door ons georganiseerde Zilveren Turfloop en ook de Wilnisse Dorpsloop veel taken in te vullen. Daardoor is er voor ieder lid dat zijn of haar steentje wil bijdragen wel een klus naar wens. We kijken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zoeken daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.”

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd cursusleider Maarten Punt: “Vrijwilligerswerk is het fundament van de sport. De sport in Nederland wordt gedragen door de eigen leden. Hoe breder dat draagvlak is hoe gezonder de vereniging! Het is fantastisch dat ook deze vereniging er helemaal voor gaat om het fundament van hun vereniging te verstevigen”.

‘Iedereen heeft het druk, maar iets doen voor je verenging hoort er bij’ zo stelt Rob van Zijtveld “Onze vraag zal niet zijn wie er wat wil doen, maar wat men wil doen. Voor iedereen is wel iets passends te bedenken.”

Vanaf 17 mei zullen zoveel mogelijk leden persoonlijk benaderd worden om meer voor de vereniging te gaan betekenen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AV de Veenlopers voert actie voor meer vrijwilligers

De Veenlopers vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt en daarnaast dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. Met ondersteuning van de vrijwilligerscommissie probeert de Veenlopers te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: