001 - Homan Zonnepanelen
Atalante organiseert 29e buitentoernooi

Atalante organiseert 29e buitentoernooi


Geplaatst op: 8 mei 2017

Op zondag 11 juni wordt het Assuline Turfstekerstoernooi georganiseerd, editie 29 alweer! Inschrijven voor dit volleybaltoernooi buiten bij de Vinken in Vinkeveen kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te sturen naar Annemarie Bakker (pr@vv-atalante.nl) met teamnaam, captain en poule 'recreanten' of 'superrecreanten'. Een team bestaat uit minimaal 6 personen, bij voorkeur 2 dames in het veld. Op twee niveaus wordt gestreden om de wisseltrofee: het recreatie toernooi is voor een gezellig dagje sportief bezig zijn, het Super recreanten toernooi voor teams met volleybalervaring. De dag begint om 10:00u tot ca 16:30u. Kleine kinderen zijn ook welkom, het springkussen wordt weer graag van stal gehaald.

Beachen
Een nieuwigheid dit jaar zijn de 2 beachvelden die vorig jaar september in gebruik zijn genomen. Lekker een partijtje tussendoor met de blote voeten in het zand.. wie weet!

Voor deelname vragen we 30 euro per team, op de toernooidag te voldoen. Twee


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante organiseert 29e buitentoernooi

Op zondag 11 juni wordt het Assuline Turfstekerstoernooi georganiseerd, editie 29 alweer! Inschrijven voor dit volleybaltoernooi buiten bij de Vinken in Vinkeveen kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te sturen naar Annemarie Bakker (pr@vv-atalante.nl) met teamnaam, captain en poule 'recreanten' of 'superrecreanten'. Een team bestaat uit minimaal 6 personen, bij voorkeur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: