BlomBlom Mijdrecht
RKDES Organiseert weer een Stratentoernooi. Schrijf je snel in

RKDES Organiseert weer een Stratentoernooi. Schrijf je snel in


Geplaatst op: 9 mei 2017

Voor vrienden, buren, verenigingen en voor iedereen die recreatief een balletje wil trappen, organiseert RKDES op 20 mei weer het jaarlijkse Stratentoernooi. De voetbalwedstrijden worden gespeeld op een half veld. Deelnemende teams dienen te bestaan uit zeven persoon, waarvan minimaal 1 vrouw. Meer dames inzetten, is een aanrader. Ieder doelpunt die de vrouwelijke speelster maakt telt namelijk dubbel. De minimumleeftijd is 16 jaar. Belangrijk is dat je geen lid van RKDES hoeft te zijn om mee te doen! Ondertussen hebben de eerste 100 mensen zich ingeschreven. 

Tijdens dit toernooi draait het om de gezelligheid. Zo zullen we wedstrijden niet te lang duren en is er tussen de wedstrijden door alle tijd om op het terras te genieten van een hapje en een drankje. Ondertussen zal een DJ voor muzikale begeleiding op het terras zorgen, zodat er ook naast de wedstrijden genoeg te doen is bij RKDES. 

Het Stratentoernooi op zaterdag 20 mei begint om 14.00 uur op het sportcomplex aan de Wim Kandreef en wordt aan het einde van de middag afgesloten met een gezellige barbecue. Ook mensen die geen zin hebben om te voetballen zijn van harte welkom om deze dag op het terras aan te sluiten en van een gezellige middag te genieten.  Het terras sluit pas om 23:00 dus er is nog alle tijd om over alle doelpunten van het toernooi na te praten. 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

RKDES Organiseert weer een Stratentoernooi. Schrijf je snel in

Voor vrienden, buren, verenigingen en voor iedereen die recreatief een balletje wil trappen, organiseert RKDES op 20 mei weer het jaarlijkse Stratentoernooi. De voetbalwedstrijden worden gespeeld op een half veld. Deelnemende teams dienen te bestaan uit zeven persoon, waarvan minimaal 1 vrouw. Meer dames inzetten, is een aanrader. Ieder doelpunt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: