001 - Escaperoom aglemeen
Snel internet in het buitengebied van De Ronde Venen loopt vertraging op

Snel internet in het buitengebied van De Ronde Venen loopt vertraging op


Geplaatst op: 12 mei 2017

Vorig jaar in juni zijn we over de 60% gegaan van de aantal inschrijvingen voor snel internet in het buitengebied van de gemeente De Ronde Venen, medio september gevolgd door Nieuwkoop met 57%.  Met deze mooie getallen zijn we naar CIF gegaan, een investeringsfonds van Bouwfonds en een aantal Nederlandse pensioenfondsen. Deze aantallen voor De Ronde Venen en Nieuwkoop zijn interessant voor een partij als CIF die ook nog 5 service providers op zijn netwerk heeft.

De voortgang ging tot december afgelopen jaar voortvarend. Helaas moest CIF zoals op de website van DICO vermeld een pas op de plaats aankondigen waardoor een vertraging ontstond in de bestaande projecten en toekomstige projecten.

Hierdoor zijn wij in februari helaas buiten de boot gevallen met de projecten voor de volgende batch van 30.000 woningen en bedrijven die CIF in het najaar gaat aansluiten. CIF heeft wel de intentie om De Ronde Venen en Nieuwkoop mee te nemen in een volgend cluster met woningen die in september bekend gemaakt gaat worden. Als de keuze gevallen is om De Ronde Venen en Nieuwkoop mee te nemen dan zal daarna de fase 4 van het project, de abonnementsverkoop gaan plaatsvinden. De aanleg zal op zijn vroegst in 2018 starten.

 

In juni is er voor de ambassadeurs van De Ronde Venen en Nieuwkoop een avond samen met CIF, waar CIF in gesprek met de ambassadeurs de plannen en intenties zal toelichten.

 


Laatst bewerkt op: 14 mei 2017 18:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snel internet in het buitengebied van De Ronde Venen loopt vertraging op

Vorig jaar in juni zijn we over de 60% gegaan van de aantal inschrijvingen voor snel internet in het buitengebied van de gemeente De Ronde Venen, medio september gevolgd door Nieuwkoop met 57%.  Met deze mooie getallen zijn we naar CIF gegaan, een investeringsfonds van Bouwfonds en een aantal Nederlandse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: