001 - Escaperoom aglemeen

Politie vat inbrekers in de kraag in Abcoude


Geplaatst op: 9 mei 2017

De politie heeft dinsdagmiddag twee inbrekers in de kraag gevat in Abcoude.

Het duo probeerde dinsdagochtend rond 11:45 uur in te breken in een woning aan de Holendrecht, maar werden daarbij overlopen door een buurvrouw en sloegen op de vlucht. De politie was snel ter plekke en zette de omgeving af in afwachting van een speurhond. De eerste verdachte werd al snel opgemerkt door agenten en kon worden aangehouden. De tweede verdachte hield zich schuil in een schuurtje, maar werd door omstanders daar in vast gehouden in afwachting van de politie. Toen de man uit het schuurtje probeerde te klimmen hielpen agenten hem. Door het raam is hij naar buiten getrokken en aangehouden.

De verdachten zitten op dit moment vast. De politie bedankt alle burgernetdeelnemers en inwoners van Abcoude voor hun hulp.
Laatst bewerkt op: 9 mei 2017 15:08

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie vat inbrekers in de kraag in Abcoude

De politie heeft dinsdagmiddag twee inbrekers in de kraag gevat in Abcoude. Het duo probeerde dinsdagochtend rond 11:45 uur in te breken in een woning aan de Holendrecht, maar werden daarbij overlopen door een buurvrouw en sloegen op de vlucht. De politie was snel ter plekke en zette de omgeving … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: