02 - Senior  sportief actief 2e week
Tweede informatiebijeenkomst Laag Veenzicht groot succes

Tweede informatiebijeenkomst Laag Veenzicht groot succes


Geplaatst op: 9 mei 2017

Op dinsdag 25 april 2017 was de tweede informatiebijeenkomst voor het deelproject Laag Veenzicht van Vinkeveld in Vinkeveen. Tijdens deze avond zijn de definitieve woningontwerpen onthuld en konden geïnteresseerden vragen stellen aan onder meer de ontwikkelaar, makelaar en aan gemeente De Ronde Venen. De interesse van belangstellenden was ‘gericht’; velen hebben al een specifiek bouwnummer in gedachten.

Duurzame woningen

Laag Veenzicht is het laatste deel van Vinkeveld dat in de verkoop gaat. De 10 appartementen en 14 eengezinswoningen bouwt ontwikkelaar BPD volgens een duurzame visie. Dit blijkt onder meer uit het bouwen van zes zogenaamde ‘nul op de meter-woningen’: woningen die evenveel energie opwekken als verbruiken.

Start bouw 1e kwartaal 2018

Op www.laagveenzicht.nl zijn de ontwerpen van Laag Veenzicht te zien en plattegronden te downloaden. Tegelijkertijd zijn de documenten per woningtype in te zien, evenals de planning. De start-verkoop van Laag Veenzicht staat voor medio juni 2017 gepland, de start van de bouw begint naar verwachting in het 1e kwartaal van 2018. De oplevering staat tot slot gepland in het derde kwartaal van 2018.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede informatiebijeenkomst Laag Veenzicht groot succes

Op dinsdag 25 april 2017 was de tweede informatiebijeenkomst voor het deelproject Laag Veenzicht van Vinkeveld in Vinkeveen. Tijdens deze avond zijn de definitieve woningontwerpen onthuld en konden geïnteresseerden vragen stellen aan onder meer de ontwikkelaar, makelaar en aan gemeente De Ronde Venen. De interesse van belangstellenden was ‘gericht’; velen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: