01 - Nooit Gedacht

Twee aanhouding bij aantreffen hennepkwekerij in Mijdrecht


Geplaatst op: 23 februari 2012

Mijdrecht - - In de ochtend van woensdag 22 februari heeft de politie een hennepkwekerij en drogerij aangetroffen.

Omstreeks 08.45 uur deed de politie naar aanleiding van een scherpe henneplucht een onderzoek bij een woning aan de Constructieweg. Na huiszoeking werd op de eerste verdieping van de woning een hennepkwekerij met ongeveer 600 planten aangetroffen. Omdat meerdere omstandigheden erop wezen dat één van de buren, mogelijk betrokken zou kunnen zijn bij de kwekerij werd ook bij deze buurwoning huiszoeking gedaan. In een afgeschermd deel van de garage werd een hennepdrogerij aangetroffen.

De politie heeft de 49-jarige bewoner uit Amsterdam Zuid-Oost, en zijn 24-jarige zoon aangehouden en in verzekering gesteld. Alle planten en gedroogde henneptoppen zijn in beslag genomen en vernietigd. Bij de huiszoeking zijn eveneens vier auto's, twee motoren en een bromscooter in beslag genomen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee aanhouding bij aantreffen hennepkwekerij in Mijdrecht

Mijdrecht - - In de ochtend van woensdag 22 februari heeft de politie een hennepkwekerij en drogerij aangetroffen.Omstreeks 08.45 uur deed de politie naar aanleiding van een scherpe henneplucht een onderzoek bij een woning aan de Constructieweg. Na huiszoeking werd op de eerste verdieping van de woning een hennepkwekerij met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: