02 - Senior  sportief actief 2e week

Familiefilm in voorjaarsvakantie in de Veenhartkerk


Geplaatst op: 21 februari 2012

Verveel jij je ook zo snel in de vakantie? Zin om iets leuks met familie of vriendjes en vriendinnetjes te doen? Kom dan naar de familiefilm in de Veenhartkerk!

Elke dinsdag in de schoolvakanties wordt een leuke familiefilm vertoond. Deze films zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de voorjaarsvakantie is een leuke animatiefilm uitgezocht. Kom dus dinsdag 28 februari naar de Veenhartkerk aan de Grutto 2a, Mijdrecht en neem je familie en vrienden mee.
De film begint om 14 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 2 euro voor kinderen en 4 euro voor volwassenen. Na afloop is er drinken en iets lekkers.
Meer informatie over welke filmtitel in de voorjaarsvakantie wordt gedraaid, is te vinden op www.veenhartkerk.nl. Via de website kun je je aanmelden voor de Veenhartfilmladder. Zo blijf je automatisch elke vakantie op de hoogte van de familiefilms.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Familiefilm in voorjaarsvakantie in de Veenhartkerk

Verveel jij je ook zo snel in de vakantie? Zin om iets leuks met familie of vriendjes en vriendinnetjes te doen? Kom dan naar de familiefilm in de Veenhartkerk! Elke dinsdag in de schoolvakanties wordt een leuke familiefilm vertoond. Deze films zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de voorjaarsvakantie is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: