02 - Senior  sportief actief 2e week
Brandweer haalt 3.589,40 met Alpe d'HuZesdag

Brandweer haalt 3.589,40 met Alpe d'HuZesdag


Geplaatst op: 9 mei 2017

Op zaterdag 6 mei organiseerde Shopping Mijdrecht een Alpe d'HuZesdag, in samenwerking met Brandweer Mijdrecht. Dit spektakel vond plaats op en rond het Raadhuisplein. Van Walraven stelde hun terrein beschikbaar waar de grote autowasdag kon plaatsvinden. Van Dam Bedrijfsdiensten stelde enkele hogedrukreinigers beschikbaar, waarmee de brandweerlieden zorgden voor de schone auto's in de regio.

Het was een meer dan geslaagde en vooral zonnige dag, ondanks dat te merken was dat veel mensen nog genoten van de mei-vakantie. 

Er zijn vele auto's en busjes gewassen, veel waterflesjes verkocht, de bloemen van Christa Snoek gingen ontzettend hard en de (water)spelletjes en rondritten met een brandweerwagen waren in trek bij de kinderen. De volwassenen genoten van het uitzicht met de hoogwerker en DJ Nick zorgde voor de gezellige muziek.

Deze dag heeft Brandweer Mijdrecht, dankzij uw gulle giften, een bedrag opgehaald van € 3.589,40,=

De tussenstand staat hiermee op bijna € 30.000,=. 

De deelnemende teams van Brandweer Mijdrecht, de mensen uit de organisatie en alle behulpzame extra vrijwilligers bedanken iedereen enorm voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer haalt 3.589,40 met Alpe d'HuZesdag

Op zaterdag 6 mei organiseerde Shopping Mijdrecht een Alpe d'HuZesdag, in samenwerking met Brandweer Mijdrecht. Dit spektakel vond plaats op en rond het Raadhuisplein. Van Walraven stelde hun terrein beschikbaar waar de grote autowasdag kon plaatsvinden. Van Dam Bedrijfsdiensten stelde enkele hogedrukreinigers beschikbaar, waarmee de brandweerlieden zorgden voor de schone … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: