001 - Escaperoom aglemeen
Speelse kunstspeurtocht langs etalages in dorpscentrum

Speelse kunstspeurtocht langs etalages in dorpscentrum


Geplaatst op: 11 mei 2017

Dit weekend gaat ‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ van start. Voorafgaand aan KunstRondeVenen kunnen kinderen en jongeren een etalagekunstroute volgen, langs winkels in het centrum van Mijdrecht.

‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ is een samenwerking tussen Shopping Mijdrecht en atelierroute KunstRondeVenen. Vanaf vrijdag 12 mei liggen in 24 etalages in het centrum van Mijdrecht één of meerdere kunstwerken van deelnemers van KunstRondeVenen. Tot en met het kunstweekend van 27 en 28 mei kunnen jongeren tussen 7 en 17 jaar een route langs deze kunstwerken afleggen. Ook voor ouders en grootouders is de etalageroute de moeite waard, want het biedt vast een aardig voorproefje op het complete werk dat tijdens KunstRondeVenen geëxposeerd wordt.

Altijd prijs

Deelnameformulieren liggen klaar bij de klantenservice van HEMA en bij alle deelnemende winkels. Hiermee kunnen jongeren de route langs de etalages volgen. Voor elk kunstwerk mogen ze zelf een naam verzinnen, dat noteren ze op het vel papier. Hiermee willen Shopping Mijdrecht en KunstRondeVenen kinderen laten kijken en nadenken over kunst. Wie namen verzint voor minimaal vijftien werken, krijgt bij inlevering van het formulier bij HEMA een leuk presentje mee naar huis.

Smaakt de kunstroute langs winkels naar meer? Bezoek dan ook ateliers van ruim zeventig kunstenaars in alle dorpen van De Ronde Venen tijdens KunstRondeVenen op 27 en 28 mei. Behalve heel veel kunst om te bekijken zijn er ook weer veel bijzondere optredens van lokale artiesten. Het complete programma is te vinden op www.kunstrondevenen.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speelse kunstspeurtocht langs etalages in dorpscentrum

Dit weekend gaat ‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ van start. Voorafgaand aan KunstRondeVenen kunnen kinderen en jongeren een etalagekunstroute volgen, langs winkels in het centrum van Mijdrecht. ‘Shopping Mijdrecht Schilderachtig’ is een samenwerking tussen Shopping Mijdrecht en atelierroute KunstRondeVenen. Vanaf vrijdag 12 mei liggen in 24 etalages in het centrum van Mijdrecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: