001 - Homan Zonnepanelen
Natuurtheater in de Woudreus op 31 mei en 17 juni

Natuurtheater in de Woudreus op 31 mei en 17 juni


Geplaatst op: 11 mei 2017

Tijdens de meivakantie heeft Boswachter Beer zijn boswachterswoning in NME-centrum De Woudreus ingericht. Tussen 10 mei en 4 juli ontvangt de boswachter leerlingen van groepen 1 t/m 4 van de basisscholen in de gemeente De Ronde Venen in zijn woning. Met liedjes en verhalen neemt hij de leerlingen mee naar zijn ontmoetingen met de dieren in het bos. Onderwerpen als eten en gegeten worden passeren de revue. Het is een zeer interactieve voorstelling die elke keer weer anders verloopt omdat de inbreng van de leerlingen elke keer anders is. De voorstelling verplaatst zich ook naar de tuin van de Woudreus en naar het Speelwoud. De leerlingen kijken en luisteren niet alleen, ze gaan ook zelf aan de slag met waterdieren, skeletjes, keutels ….. Groep 4b van basisschool De Pijlstaart beet woensdagochtend 10 mei het spits af. Het resultaat was een groep dolenthousiaste leerlingen die graag nog een keer terug wil komen.     

Op woensdagmiddag 31 mei en zaterdagmiddag 17 juni geeft Boswachter Beer extra voorstellingen in De Woudreus. De voorstelling begint beide keren om 13.30 uur. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden. Dit kan via www.dewoudreus.nl →  activiteiten → boswachter beer.

In het kader van 25 jaar NME in De Ronde Venen sponsort SC Johnson alle voorstellingen van Boswachter Beer. Dankzij deze sponsoring is de toegang op 31 mei en 17 juni gratis.  


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Natuurtheater in de Woudreus op 31 mei en 17 juni

Tijdens de meivakantie heeft Boswachter Beer zijn boswachterswoning in NME-centrum De Woudreus ingericht. Tussen 10 mei en 4 juli ontvangt de boswachter leerlingen van groepen 1 t/m 4 van de basisscholen in de gemeente De Ronde Venen in zijn woning. Met liedjes en verhalen neemt hij de leerlingen mee naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: