001 - Escaperoom aglemeen
18 mei start nieuwe Mindfulness Stress Reductie Training in Mijdrecht

18 mei start nieuwe Mindfulness Stress Reductie Training in Mijdrecht


Geplaatst op: 12 mei 2017

Mindfulness je hoort het steeds vaker maar wat is het nu eigenlijk en wat kan je ermee? Ron Wijburg bij velen al bekend als eigenaar van De Loods Fashion verteld daar graag meer over. Een paar jaar geleden werd Ron Wijburg zelf getroffen door een burn-out wat ervoor zorgde dat er de nodige dingen in zijn leven moesten veranderen. In deze periode kwam hij in aanraking met Mindfulness en leerde hij met deze trainingen veel beter omgaan met stresssituaties en meer te genieten van de dagelijkse dingen. Dit wilde Ron graag doorgeven aan andere. Ron Wijburg verzorgt nu de 8 weekse MBSR  (mindfulness based Stress reductie) training in Mijdrecht.   

Maar wat is nu eigenlijk Mindfulness? Mindfulness  komt van oorsprong uit het boeddhisme en  wordt  o.a.  toegepast om je  inzicht te geven en bewust te worden van onze vaak automatische reactie in stress situaties en andere uitdagingen in ons leven. Door de Mindfulness training ben je bewuster  hoe je gedachten werken en wat voor invloed dat op je heeft. Door het inzicht dat je tijdens de training geleerd hebt ben je in staat om dit te herkennen en heb je daardoor de keus  om er anders mee om te gaan.

Voor wie is het bedoeld? Mindfulness is voor iedereen die beter wil omgaan met (werk)stress, het tegengaan of terugval bij een burn-out , meer wil genieten van de dagelijkse dingen, meer rust willen in hun hoofd, en minder gevoelig  willen zijn voor negatieve stemmingen die kunnen leiden tot, of een terugval in een depressie of gewoon meer zichzelf wil zijn.

Wil jij ook beter kunnen omgaan met stress in je drukke leven? Of misschien wil je gewoon meer rust in je hoofd en een betere nachtrust?  Misschien is dan de 8-weekse Mindfulness training wat voor je.


De locatie waar de training wordt gegeven is in mijn praktijk op de Vermogenweg 97 in Mijdrecht.
De training start op donderdag 18 mei. Hij start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De kosten voor de 8-weekse training zijn €250,-.dit incl. een werkboek. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@ronwijburgcoaching.nl of te bellen naar 06-14281462. En vergeet niet:


De belangrijkste reden van stress is niet de situatie, maar jouw gedachten over die situatie!


Laatst bewerkt op: 14 mei 2017 18:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

18 mei start nieuwe Mindfulness Stress Reductie Training in Mijdrecht

Mindfulness je hoort het steeds vaker maar wat is het nu eigenlijk en wat kan je ermee? Ron Wijburg bij velen al bekend als eigenaar van De Loods Fashion verteld daar graag meer over. Een paar jaar geleden werd Ron Wijburg zelf getroffen door een burn-out wat ervoor zorgde dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: