0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Hoedse Marije van Os zet zich in voor Free a Girl

Hoedse Marije van Os zet zich in voor Free a Girl


Geplaatst op: 12 mei 2017

Van 16 tot 20 mei zijn er op 23 locaties in Nederland actieplaatsen om geld in te zamelen voor Free a Girl. Een organisatie met namen als Glennis Grace, Bridget Maasland en Wesley Sneijder als ambassadeur. De afgelopen jaren werden meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië bevrijd. De stichting investeert daarnaast in opvang, medische zorg, traumaverwerking, onderwijs en re-integratie van de slachtoffers. De actie Lock me up – Free a Girl is een initiatief van Free a Girl en Wimmy Hu, horecaondernemer en algemeen adviseur van Free a Girl.

Marije van Os uit De Hoef steunt dit initiatief: www.freeagirl.nl/lockmeup/deelnemers/marije-van-os. Zij laat zich 12 uur opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. Van 11.00 tot en met 23.00 zit Marije opgesloten en mag om de 2 uur het hokje uit om even de benen te strekken. Totaal nemen 230 mensen deel aan deze actie. Gedurende de opsluiting leven deze toppers op water en één bakje rijst en zijn solidair aan de leefomstandigheden van deze meisjes. Kom deze actievoerders dan ook een hart onder de riem steken, want confronterend is het zeker. Op de website zijn de locaties te vinden. Marije doet mee in restaurant Vida in Naarden. Hier komen twee hokjes te staan. De bedoeling is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Free a Girl. U kunt Marije financieel steunen door te doneren op: www.freeagirl.nl/lockmeup/doneer/?uid=1035 Dat kan al vanaf 2,50 euro en met elke 50 euro kan een meisje worden bevrijd uit de prostitutie. Wilt u liever een dienst of een item laten veilen, dat kan ook. Ook is Marije op zoek naar producten of diensten die geveild kunnen worden. Wilt u deze aanbieden neem dan even contact met haar op. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Lock me up actie.

Wij sluiten onze ogen niet voor kinderprostitutie en jij?


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoedse Marije van Os zet zich in voor Free a Girl

Van 16 tot 20 mei zijn er op 23 locaties in Nederland actieplaatsen om geld in te zamelen voor Free a Girl. Een organisatie met namen als Glennis Grace, Bridget Maasland en Wesley Sneijder als ambassadeur. De afgelopen jaren werden meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië bevrijd. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: