Fidget spinner verkrijgbaar bij De Loods

Fidget spinner verkrijgbaar bij De Loods


Geplaatst op: 13 mei 2017

Hij zoeft, draait,  je kunt er de leukste tricks mee doen en is ook nog eens super goed voor je concentratie. De FIDGET SPINNER is de nieuwe rage in speelgoedland en verkrijgbaar bij De Loods!

Al vanaf woensdag is het een gekkenhuis bij De Loods Fashion in Mijdrecht. Zelfs de hele straat was geblokkeerd door fietsen van scholieren die op deze rage afkomen. Maar wat is dat nu eigenlijk zo’n fidget spinner? De hype is overgewaaid uit Amerika en is goed  voor kinderen met ADHD of autisme, omdat ze er rustig van worden. Het spinnertje klem je tussen twee vingers en draait als een tol. Op youtube kun je je uren vermaken met filmpjes met de nieuwste trucs.

De kledingwinkel kon de drukte in de winkel niet aan en is zelfs buiten gaan staan met een tafel vol van deze fidget spinners. Een normale variant schaf je al aan voor 4,95. Wil je liever een iets exclusievere variant? Bijvoorbeeld een glow in the dark of met glitters? Dan kost dat je 6,50.

Vanwege de enorme vraag gaat De Loods morgenochtend weer een nieuwe lading halen. Ook morgen zullen zij van 12:00 tot 17:00 uur, tijdens hun koopzondag, buiten staan met een kraam vol spinners. Heb jij er nog geen één kunnen bemachtigen? Of ben jij inmiddels ook super nieuwsgiering naar wat zo’n spinner nog eigenlijk is? Ga dan naar De Loods.Laatst bewerkt op: 13 mei 2017 11:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fidget spinner verkrijgbaar bij De Loods

Hij zoeft, draait,  je kunt er de leukste tricks mee doen en is ook nog eens super goed voor je concentratie. De FIDGET SPINNER is de nieuwe rage in speelgoedland en verkrijgbaar bij De Loods! Al vanaf woensdag is het een gekkenhuis bij De Loods Fashion in Mijdrecht. Zelfs de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: