BlomBlom Mijdrecht
Van Walraven nieuwe sponsor van Korfbalvereniging Atlantis.

Van Walraven nieuwe sponsor van Korfbalvereniging Atlantis.


Geplaatst op: 15 mei 2017

Zaterdag 13 mei werd in de gezellig ingerichte kantine van korfbalvereniging Atlantis het sponsorcontract met  ‘Van Walraven’ getekend. Veel Atlantis leden en belangstellenden die Atlantis een warm hart toedragen waren aanwezig bij dit memorabele moment. Het moment werd nog mooier doordat Atlantis 1 net van Gemini 1 had gewonnen, waardoor de strijd voor een promotieplek naar de 2e klasse nog steeds open is.

 

Henk van Walraven, eigenaar van ‘Van Walraven’, groothandel in infra- en installatiematerialen is geen onbekende voor Atlantis.  Dat is een grote meerwaarde voor zowel ‘Van Walraven’ als voor ‘Atlantis’. In de speech van voorzitter Petra Taal kwam duidelijk naar voren dat ook de belangrijkste kernwaarden op elkaar aansluiten. Respectvol met elkaar omgaan in een prettige, plezierige omgeving, waarin medewerkers/leden werken en sporten. Ook ontspanning en sportiviteit staan bij Henk Van Walraven, evenals bij Atlantis, hoog in het vaandel. Henk van Walraven gaf aan dat zowel de onderneming als de vereniging dezelfde prestatie willen behalen, namelijk winst en winnen.

 

Atlantis is blij, maar vooral ook trots dat ‘Van Walraven’ de komende drie jaar sponsor wordt. Dit wordt onder andere zichtbaar door de shirtsponsoring van Atlantis 1 en Atlantis A1. De sponsoring is een goede ondersteuning om de gewenste groei op sportief gebied te bereiken. Als voorbeeld is ‘Van Walraven’ het juiste bedrijf voor de korfbalvereniging Atlantis. In september wordt alweer de 9e vestiging in Rotterdam van ‘Van Walraven’ geopend. Na de ondertekening en het heffen van het glas werd er gezellig met de hele vereniging genoten van een maaltijd. Al met al was het een hele goede start van een mooie samenwerking.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Walraven nieuwe sponsor van Korfbalvereniging Atlantis.

Zaterdag 13 mei werd in de gezellig ingerichte kantine van korfbalvereniging Atlantis het sponsorcontract met  ‘Van Walraven’ getekend. Veel Atlantis leden en belangstellenden die Atlantis een warm hart toedragen waren aanwezig bij dit memorabele moment. Het moment werd nog mooier doordat Atlantis 1 net van Gemini 1 had gewonnen, waardoor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: