02 - Senior  sportief actief 2e week
Passionkoor op Korendag in Monnickendam.

Passionkoor op Korendag in Monnickendam.


Geplaatst op: 15 mei 2017

Passionkoor op Korendag in Monnickendam.

Hoera!!! Passion treedt weer op in de prachtige Grote Kerk in Monnickendam op zaterdag 20 mei tijdens de Korendag. Passionkoor verheugt zich er weer op!

Samen met ruim 70 andere koren treden we op in gezellig Monnickendam! Op deze tweeëntwintigste Korendag zal er wederom een doorlopend zangfestijn te zien en te beluisteren zijn tussen 10.00 en 16.00 uur op verschillende locaties. Een grote verscheidenheid aan koren zingt gedurende 25 minuten een selectie uit hun repertoire. Het grootste koor bestaat uit 55 leden, het kleinste uit 2 leden. Elk repertoire dat je maar kunt verzinnen wordt ten gehore gebracht. Er wordt ook nog eens in verschillende talen gezongen Om 17.00 uur is de slotmanifestatie in de Grote kerk aan De Zarken 2 in Monnickendam.

Passionkoor, dat wereldmuziek zingt, treedt om 13.30 op in de Grote Kerk. Gezongen wordt in het Japans, Jiddisch, Fins, Frans, Haïtïaans en Servisch. In de afgelopen jaren is er enorm veel belangstelling ontstaan voor dit evenement en blijkt dat er erg genoten wordt van de verscheidenheid aan koren en koorzang. De gezellige sfeer op de terrasjes aan het water en in de straten en aan het water van Monnickendam geeft nog dat extra tintje gezelligheid. U bent van harte welkom op dit geweldige Korenfestijn!

Toegang en programmaboekje ineen: Alle volwassenen: €3,50 - p.p. - jongeren tot 16 jaar gratis toegang. Het toegangsbewijs in de vorm van het programmaboekje van de Korendag is verkrijgbaar bij de ingang van de diverse locaties. Dit programma is geldig voor alle optredens in alle locaties gedurende de hele dag. Voor nog meer informatie kunt u terecht op: Onze eigen site www.passionkoor.nl  En op www.facebook.com/passionkoor En op de site van de cantorij: www.cantorijmonnickendam.nl

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor op Korendag in Monnickendam.

Passionkoor op Korendag in Monnickendam. Hoera!!! Passion treedt weer op in de prachtige Grote Kerk in Monnickendam op zaterdag 20 mei tijdens de Korendag. Passionkoor verheugt zich er weer op! Samen met ruim 70 andere koren treden we op in gezellig Monnickendam! Op deze tweeëntwintigste Korendag zal er wederom een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: