Rabobank Regio Schiphol ondersteunt Flower Festival

Rabobank Regio Schiphol ondersteunt Flower Festival


Geplaatst op: 15 mei 2017

Zaterdag 17 en zondag 18 juni wordt de vierde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Rabobank Regio Schiphol heeft zich evenals de voorgaande twee jaar als sponsor aan het evenement verbonden.

‘Aalsmeer Flower Festival kan niet bestaan zonder de steun van een aantal grotere sponsors. Wij zijn dan ook blij dat Rabobank Regio Schiphol opnieuw met ons in zee is gegaan. In ons streven om de sierteeltsector in de regio Aalsmeer te versterken hebben wij een gezamenlijke doelstelling. Mede dankzij deze steun kunnen wij bezoekers een weekend lang veel moois laten zien op het gebied van bloemen en planten’, aldus Mariska Foppen, voorzitter Stichting Aalsmeer Flower Festival.

‘Als lokale bank met wortels in de sierteelt-samenleving zijn wij uiteraard nauw betrokken en een trotse sponsor van dit festival. We hopen dat veel inwoners uit Aalsmeer maar juist ook uit de regio komen genieten van dit bloemrijke weekend’, zegt Ron Leegwater, sponsoring en externe communicatie binnen de Rabobank.

Het festival speelt zich dit jaar af op zes locaties in Aalsmeer en biedt onder meer een bloemenpromenade over het water, exposities, workshops, kinderactiviteiten en spectaculaire ‘battles’ tussen Nederlandse en Japanse bloemsierkunstenaars. Het evenement is zowel 17 als 18 juni te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.aalsmeerflowerfestival.nl.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank Regio Schiphol ondersteunt Flower Festival

Zaterdag 17 en zondag 18 juni wordt de vierde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Rabobank Regio Schiphol heeft zich evenals de voorgaande twee jaar als sponsor aan het evenement verbonden. ‘Aalsmeer Flower Festival kan niet bestaan zonder de steun van een aantal grotere sponsors. Wij zijn dan ook blij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: