001- Uithoorn
Vitac 2 kampioen en Kees Koedooder clubkampioen

Vitac 2 kampioen en Kees Koedooder clubkampioen


Geplaatst op: 15 mei 2017

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 12 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen. Kees Koedooder en Margit de Koning wisten al hun 3 partijen overtuigend te winnen en zich zo te plaatsen voor de finale. In deze eindstrijd kon Kees Koedooder vele punten scoren met zijn sterke forehand aanval en trok de partij in 4 games naar zich toe. Reeds voor de 11e keer kan nu zijn naam op de wisselbeker ingegraveerd worden als clubkampioen Vitac! Eindklassering: 1. Kees Koedooder 2. Margit de Koning 3. Oscar Riehl 4. Kees Pronk 5. Hugo Gons 6. Jeroen Zonneveld 7. Peter Nethe 8. Eddy Godfried.

Deze avond werden ook de spelers van het tweede team van Vitac gehuldigd vanwege een mooi kampioenschap in de vijfde klasse. Het team bestaande uit van links naar rechts : Eddy Godfried, Hugo Gons, Jeroen Zonneveld, Peter Nethe en Kees Pronk werd met liefst 75 punten ongeslagen kampioen met zelfs 16 punten voorsprong op Bijmaat 2, de laatst overgebleven concurrent, die ook tweemaal met 6-4 geklopt werd. Volgend seizoen komt het team uit in de vierde klasse.  Minder voorspoed kende dit seizoen Vitac 1 dat uitkwam in de tweede klasse. Halverwege het seizoen moest het team zich terugtrekken wegens blessures van twee basisspelers.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vitac 2 kampioen en Kees Koedooder clubkampioen

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 12 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen. Kees Koedooder en Margit de Koning wisten al hun 3 partijen overtuigend te winnen en zich zo te plaatsen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: