001 - Escaperoom aglemeen
Vader aangereden jongetje achterhaalt kenteken automobilist

Vader aangereden jongetje achterhaalt kenteken automobilist


Geplaatst op: 16 mei 2017

Rob Bakker uit Amstelhoek heeft de auto opgespoord waarmee zijn zoon vorige week is aangereden. Nu hij het kenteken heeft doorgegeven aan de politie, is het wachten op vervolgstappen.

De speurtocht die Rob Bakker afgelopen week hield om de automobilist te vinden die zijn zoon Sami (10) van zijn sokken reed, heeft tot resultaat geleid. Het jongetje werd maandagavond 8 mei in zijn woonplaats aangereden door een automobilist die vervolgens door reed zonder zich om Sami en zijn kapotte fiets te bekommeren.

Door een oproep op Facebook kwam de vader van het slachtoffertje er binnen een paar dagen achter dat de gepimpte auto vaak in Mijdrecht geparkeerd staat. Ook melden zich twee mensen die door dezelfde auto bijna van de sokken waren gereden. Een vriend van Bakker, die in Mijdrecht woont, trof de auto eind vorige week aan in zijn woonplaats. ,,Met schade voorop”, vertelt Bakker.

Foto’s van de auto en het kenteken heeft Bakker meteen doorgegeven aan de politie. ,,Maar dat gaat erg traag, want ik heb nog steeds niks gehoord.”

Volgens een politiewoordvoerster wordt snel contact opgenomen met Bakker, zodat hij aangifte kan doen van de aanrijding van zijn zoon. ,,Dat kon niet eerder, omdat nog niet duidelijk was of er sprake was van ‘verlaten plaats ongeval’,” aldus de woordvoerster, die zegt dat zij ook aan de slag gaan met het kenteken dat Bakker heeft doorgegeven.

Met Sami gaat het ondertussen goed. ,,Hij is alles al vergeten en snapt de commotie niet zo goed”, aldus zijn vader.


Laatst bewerkt op: 16 mei 2017 08:58

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vader aangereden jongetje achterhaalt kenteken automobilist

Rob Bakker uit Amstelhoek heeft de auto opgespoord waarmee zijn zoon vorige week is aangereden. Nu hij het kenteken heeft doorgegeven aan de politie, is het wachten op vervolgstappen. De speurtocht die Rob Bakker afgelopen week hield om de automobilist te vinden die zijn zoon Sami (10) van zijn sokken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: