Atlantis 1 niet in staat om ZKC ’31 bij te houden

Geplaatst op: 19 februari 2012

Afgelopen zaterdag reisde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 af naar Zaandam om te spelen tegen ZKC ‘31. In de thuis wedstrijd werd er verloren van deze koploper. Voor de ploeg uit Mijdrecht is het belangrijk om nog punten te halen om degradatie te ontlopen. Helaas kon de ploeg deze wedstrijd geen vuist maken tegen ZKC ‘31. Er werd uiteindelijk 19-7 verloren.

Na het voorstellen van de teams kon eindelijk de wedstrijd beginnen. De ploeg van ZKC'31 opende de score. Atlantis had hier meteen een antwoord op (1-1). Het zou echter het enige antwoord van de eerste helft zijn. De ploeg kon de eerste 30 minuten verder maar niet tot scoren komen. Vele aanvallen waren te kort en werden niet afgemaakt. Dit resulteerde uiteindelijk in een 10-1 rust stand.

In de tweede helft werden er na 10 minuten spelen vier wissels in het veld gebracht. De invallers konden gelukkig wel tot scoren komen. Mede dankzij deze spelers werd er een beetje veerkracht getoond. In de laatste 20 minuten van de wedstrijd vielen de doelpunten om en om. De wedstrijd werd uiteindelijk beëindigd bij een stand van 19-7.

Atlantis mag de laatste wedstrijd van het zaalseizoen thuis spelen tegen DOS Westbroek. Tijdens deze wedstrijd zal de ploeg er alles aan willen doen om de blamage van deze nederlaag goed te maken. De laatste thuiswedstrijd zal op 10 maart gespeeld worden om 17:40 in de Phoenixhal aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag reisde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 af naar Zaandam om te spelen tegen ZKC ‘31. In de thuis wedstrijd werd er verloren van deze koploper. Voor de ploeg uit Mijdrecht is het belangrijk om nog punten te halen om degradatie te ontlopen. Helaas kon de ploeg deze … Lees meer »