02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis B1 kampioen


Geplaatst op: 19 februari 2012

Afgelopen zaterdag moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 spelen tegen Synergo B1. Bij winst zou Atlantis kampioen zijn en Synergo degraderen. Als Synergo zou winnen zouden zij de rode lantaarn doorgeven. Een wedstrijd waar vooraf dus flink wat spanning op zat en alle ingrediënten voor een goede en spannende wedstrijd had. Spannend werd het echter nooit. Atlantis B1 won overtuigend met 11 - 1 en kon het kampioenschap in de 2e klasse gaan vieren.

Het team bestaande uit Jonathan van der Horst, Mark Kruiswijk, Lars Kuijlenburg, Joppe Lammers, Britt Vermolen, Joyce Rodenburg, Rosalie Schouten en Heleen Haspels begon dit zaalseizoen met wat twijfel aan de competitie. Op het veld had het team wel progressie geboekt, maar met een tweede plaats was niemand echt tevreden. In de zaal zouden er wel kansen zijn, maar wat mogelijk was?
Al vroeg in de competitie werd duidelijk dat Atlantis B1 een van de favoriete ploegen voor het kampioenschap was. Het scoorde makkelijk en bleef ongeslagen. Het geloof in een kampioenschap kwam pas echt na de verdiende overwinning op de eeuwige rivaal De Vinken. Overwinning na overwinning volgden met goed aanvalsspel en doelpuntrijke wedstrijden.
In januari had de ploeg de mogelijkheid al om een beslissende overwinning te boeken en zodoende 4 wedstrijden voor het einde al het kampioenschap te kunnen vieren. Helaas liep Atlantis B1 juist die dag de eerste nederlaag van het seizoen op. De ploeg had alles nog wel in eigen hand en zou in de laatste thuiswedstrijd een herkansing krijgen. De twee wedstrijden ervoor werden makkelijk en overtuigend gewonnen, maar hoe zouden de spelers met de spanning omgaan?
Het antwoord kwam snel. In de eerste helft werd meteen al duidelijk dat Synergo geen kans maakte tegen Atlantis B1. In een wedstrijd die eigenlijk nooit een wedstrijd was, kon het feest al in de rust beginnen.
Met nog een wedstrijd te gaan kan Atlantis B1 niet meer worden ingehaald door de concurrentie en zal volgend seizoen uitkomen in de landelijke 1ste klasse. Alle spelers en de coaches Serge Kraaikamp en Wouter Drubbel willen een speciaal dankwoord richten aan de invallers van dit seizoen: Echica Warrels, Joelle Bakker, Amy Loman, Jelle van Wermeskerken, Sander van Diemen en Rick Kuijlenburg: Bedankt! Zonder jullie was het niet gelukt.
Natuurlijk willen we ook ons publiek bedanken voor alle aanmoedigingen.

Dit zaalseizoen komt er nog 1 kans om de kampioenenploeg te zien spelen. Op 10 maart om 13.30 uur speelt Atlantis de uitwedstrijd tegen De Vinken in sporthal de Boei. U komt toch ook?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis B1 kampioen

Afgelopen zaterdag moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 spelen tegen Synergo B1. Bij winst zou Atlantis kampioen zijn en Synergo degraderen. Als Synergo zou winnen zouden zij de rode lantaarn doorgeven. Een wedstrijd waar vooraf dus flink wat spanning op zat en alle ingrediënten voor een goede en spannende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: