02 - Senior  sportief actief 2e week
3e jaars leerlingen organiseren Do-it! met Teske, Geschikt en workshops

3e jaars leerlingen organiseren Do-it! met Teske, Geschikt en workshops


Geplaatst op: 19 mei 2017

Ook dit jaar draait het Do-it! project van Cultuurpunt Aalsmeer weer op de Groenstrook. Bij dit project worden de leerlingen in het kader van CKV uitgedaagd om na te denken over hun ultieme culturele activiteit. Vervolgens worden de meest interessante, creatieve en enthousiaste ideeën gebundeld en gaan de leerlingen deze avond ook daadwerkelijk organiseren.

Op dit moment is combinatiefunctionaris Lennard Gols (van Cultuurpunt Aalsmeer) op wekelijkse basis te vinden op school om samen met een groep van zo’n 25 leerlingen een geweldige uitgaansavond in de N201  te organiseren.

De leerlingen denken mee over programma, promotie en kaartverkoop. Het programma ziet er als volgt uit; de eerste anderhalf uur van de avond draait om culturele (en iets minder culturele) workshops. Zo is er een workshop vloggen, kunnen de leerlingen leren DJ’en en geeft mevrouw Pieterson een masterclass fotografie. Ook is er een workshop beauty en kan er een potje Fifa gespeeld worden.

Daarna is het tijd voor de hoofdact. Vlogger en singer-songwriter Teske zal onder begeleiding van een gitarist haar hits ten gehore brengen. Na dit muzikale hoogtepunt is het tijd voor een swingende afterparty met de DJ’s van Geschikt Soundsystem, om nog even de laatste energie er uit te dansen.

Deze feestavond, genaamd “Green Strike” is op vrijdag 2 juni in N201 en begint om 20.00 uur. 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e jaars leerlingen organiseren Do-it! met Teske, Geschikt en workshops

Ook dit jaar draait het Do-it! project van Cultuurpunt Aalsmeer weer op de Groenstrook. Bij dit project worden de leerlingen in het kader van CKV uitgedaagd om na te denken over hun ultieme culturele activiteit. Vervolgens worden de meest interessante, creatieve en enthousiaste ideeën gebundeld en gaan de leerlingen deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: