01 - Nooit Gedacht
De Loods is met Hemelvaart open

De Loods is met Hemelvaart open


Geplaatst op: 19 mei 2017

Dat De Loods Fashion 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar nu ook tijdens de feestdagen! Daarom zijn met Hemelvaartsdag de deuren voor jullie open bij dit mini-warenhuis te Mijdrecht.

Met Hemelvaartsdag kun je bij De Loods Fashion shoppen van 12:00 tot 17:00 uur. Tevens is er deze dag een super-vet-coole-echte-mannen actie. Tijdens Hemelvaartsdag profiteren alle mannen namelijk van een exclusieve deal! Deze dag betaal je namelijk €100,- voor twee Jack & Jones jeans. Super veel voordeel, aangezien je normaal een broek koopt voor 59,95/ 69,95 of 79,95. Ben je dus in dit nieuwe seizoen toe aan een paar nieuwe spijkerbroeken? Grijp dan nu deze kans.

Ga je niet voor deze Hemelvaart deal? Dan kun je natuurlijk ook altijd bij De Loods terecht voor een jeans van de all-time favourite PME Legend of voor een superstretch denim broek van Petrol. En wat dacht je van een jog jeans van No Excess? Naast het merk Jack & Jones dus nog genoeg keuze!

Kom deze dag gezellig langs. Profiteer van de exclusieve Jack & Jones deal en geniet van een heerlijke cappuccino aan de o-zo gezellige bar!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods is met Hemelvaart open

Dat De Loods Fashion 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar nu ook tijdens de feestdagen! Daarom zijn met Hemelvaartsdag de deuren voor jullie open bij dit mini-warenhuis te Mijdrecht. Met Hemelvaartsdag kun je bij De Loods Fashion shoppen van 12:00 tot 17:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: