Atlantis B2 knokt zich naar de overwinning

Geplaatst op: 19 februari 2012

Atlantis B2 zou een spannende wedstrijd tegemoet gaan. De aanval begon met Joy Trompert, Sarina Oliemans, Jelle van Wermeskerken en Koen van Wermeskerken. Bij de eerste aanval ging het mis: Jelle ging door zijn enkel. Hij wilde graag verder spelen, maar was niet in staat de wedstrijd af te spelen. Snel werd er een invaller geregeld: Sander van Diemen. Helaas scoorde de tegenstander een korte kans en vervolgens nog een schot. Er werd gewisseld van vak en functie. De aanval, bestaande uit Casper van Vliet, Davey van Putten, Willemieke Meints en Aisha Keijman deed zijn best en kwam tot scoren met een wegtrekbal van Casper. Hij had er vertrouwen in en scoorde er ook nog een schot achterna. Het was toen 2-2 en er werd weer gewisseld. Na de wissel scoorde Sarina een doorloopbal, maar helaas deed de tegenstander dat ook. Weer werd er gewisseld en stond het gelijk: 3-3.
Het was rust. Het team kreeg van de coaches Niels van Oudenallen en Joyce Gortenmulder te horen dat ze geconcentreerd moesten blijven en scherper moesten zijn. Het was nog te twijfelachtig.
Na de rust kwam Echica Warrels erin voor Sarina. Casper scoorde nog een mooie doorloopbal. Dat zetten de tegenstanders weer recht door een korte kans. Er werd nogmaals gewisseld en het stond 4-4. De tegenstander wilde een voorsprong nemen door een doorloopbal, maar gelukkig scoorde Joy toen met een mooie korte kans. Nu stond het dus 5-5. De wedstrijd liep echt super gelijk op en bleef heel spannend. Sander was uitgeput na twee wedstrijden en werd gewisseld voor invaller Rick Kuylenburg. Het ging even wat minder, waardoor het 5-7 werd. Gelukkig scoorde Koen een strafworp, maar de tegenstander scoorde weer een schot. Er werd weer gewisseld en de laatste paar minuten tikten weg. Mede dankzij de goedgevulde tribune bleven de spelers gemotiveerd en de kracht bleef erin. Ze deden er alles aan om nog te kunnen winnen. Daardoor scoorde Casper twee keer: een doorloopbal en een korte kans. Er werd gewisseld en de spanning steeg. De laatste minuut tikte weg en de verdediging deed er alles aan om de bal naar de aanval te brengen. Toen de bal eenmaal in de aanval kwam scoorde Rick met een prachtig schot. Er werd afgefloten. Atlantis B2 had gewonnen met 9-8!
Coaches Niels en Joyce waren super trots! Het publiek en vooral de invallers Sander en Rick werden bedankt. De spelers van de B2 mogen trots zijn op hun prestaties van de laatste tijd, het gaat erg goed! Helaas zijn er in de zaal geen thuiswedstrijden meer. De laatste wedstrijd van de zaal wordt gespeeld op zaterdag 10 maart om 18.45 uur tegen KZ/Hiltex B3 in Koog aan de Zaan. Allemaal bedankt voor het aanmoedigen.

Zaterdag 18 februari speelde Atlantis B2 hun thuiswedstrijd tegen Groen Geel B3. Bij de uitwedstrijd was het zeer spannend met toen als einduitslag 7-8. Dit keer is dat ook weer waargemaakt en ging het gelijk op, met als einduitslag 9-8 voor de thuisploeg.Atlantis B2 zou een spannende wedstrijd tegemoet gaan. … Lees meer »