BlomBlom Mijdrecht
Opening beachveld De Vinken en Atalante groot succes

Opening beachveld De Vinken en Atalante groot succes


Geplaatst op: 22 mei 2017

Na een lange voorbereiding met sponsorwerving, aanleg en aanschaf van materialen is op zaterdag 20 mei jl. onder grote belangstelling het beachveld in Vinkeveen officieel geopend door mevrouw Alberta Schuurs, wethouder sport in gemeente De Ronde Venen.

Het beachveld is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Korfbalvereniging De Vinken en Volleybalvereniging Atalante. Vorig jaar is het veld al in gebruik genomen door leden van beide verenigingen en ook het Veenlanden College heeft het veld al gebruikt bij een sportdag.

De opening begon met een woordje van de voorzitters en bloemen voor de 7 personen van beide verenigingen die met elkaar het beachveld hebben gerealiseerd.

Daarna heeft mevrouw Schuurs, wethouder sport, het veld geopend met een fluitsignaal, waarmee ook de demowedstrijd van de heren van volleybal vereniging Atalante van start ging.
Ook de jeugd van beide verenigingen is aan bod gekomen. Op het korfbalveld werd een 1 tegen 1 toernooitje gespeeld en op het volleybalveld speelden de mini’s en daarna 2 aspirantenteams een toernooitje.

Het toegestroomde publiek had de hele middag leuke sporten om te kijken.

Op de velden kunnen 2 korfbal- of 2 volleybalvelden worden neergezet of zoals met de opening 1 korfbal- en 1 volleybalveld.

Ook particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen het beachveld huren. Voor meer informatie kunt u kijken op onze facebookpagina @BeachveldVinkeveen of een mail sturen aan beachveldvinkeveen@gmail.com 

Laatst bewerkt op: 22 mei 2017 10:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opening beachveld De Vinken en Atalante groot succes

Na een lange voorbereiding met sponsorwerving, aanleg en aanschaf van materialen is op zaterdag 20 mei jl. onder grote belangstelling het beachveld in Vinkeveen officieel geopend door mevrouw Alberta Schuurs, wethouder sport in gemeente De Ronde Venen. Het beachveld is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Korfbalvereniging De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: